World Travel Awards 2015: Τα ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν

Είναι γνωστό ότι το Porto Carras Grand Resort είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο  πολυτελή resort της Ελλάδας, με καταλύματα 5 αστέρων, περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το  Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής.

Για άλλη μια χρονιά, το πολυτελές και υπερσύγχρονο συγκρότημα βραβεύτηκε στα World Travel Awards 2015 στην κατηγορία  Greece’s Leading Resort,  κάνοντας μόνο την αρχή στις βραβεύσεις των ξενοδοχείων της χώρας. Τα World Travel Awards 2015 πρόκειται για τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων, ο οποίος μετράει ήδη 22 χρόνια και τα βραβεία του θεωρούνται τα σημαντικότερα στο χώρο του τουρισμού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από τα βραβεία που πήρε η χώρα μας στο τομέα των ξενοδοχειακών μονάδων:

Το Hilton βραβεύθηκε  ως το κορυφαίο business ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών του, αποτελώντας πρότυπο για τις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, ενώ η αλυσίδα Hilton Hotel & Resorts βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Leading Hotel Brand της Ευρώπης.

Το  Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa  στη Νεάπολη κέρδισε στην κατηγορία Greece’s Leading All Inclusive Resort.

Το  Domes of Elounda  στην  Κρήτη  διακρίθηκε τόσο στην κατηγορία Greece’s Leading All Suite Hotel, όσο και στην κατηγορία Greece’s Leading Luxury All Suite Hotel.

Το   Iconic Santorini, a boutique cave hotel  κέρδισε στην κατηγορία Greece’s Leading Boutique Hotel.

Το  Westin Athens Astir Palace Beach Resort  στη Βουλιαγμένη πήρε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Greece’s Leading Conference Hotel και Greece’s Leading Family Resort.

Το  Hotel Grande Bretagne  βρέθηκε πρώτο στην κατηγορία Greece’s Leading Hotel.

Αν θέλετε να δείτε και τις υπόλοιπες διακρίσεις των ξενοδοχείων της χώρας μας και των υπόλοιπων χωρών στα World Travel Awards 2015,  κάντε κλικ εδώ  .