Μενεγάκη και Παντζόπουλος βάφτισαν την κόρη τους στην Άνδρο

Στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, βάφτισαν την 5 μηνών κόρη τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος. Η βάφτιση έγινε χθες, Πέμπτη 27 Αυγούστου, στις 12.30 το μεσημέρι και έγινε γνωστή από την ίδια την δημοφιλή παρουσιάστρια, η οποία  θέλησε να μοιραστεί την σημαντική αυτή στιγμή με το κοινό της και δημοσίευσε φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Η παρουσιάστρια αφού αποκάλυψε ότι οι νονοί της Μαρίνας ήταν τα αδέλφια της-μάλιστα διευκρίνισε ότι εκείνα επέλεξαν και το όνομα της, μοιράστηκε φωτογραφία με την μπομπονιέρα της μικρής Μαρίνας.

Όπως tweetαρε το χτένισμά της επιμελήθηκε ο καλός της συνεργάτης, Βασίλης Μπουλούμπασης.

Τα tweets που έκανε:

Φωτογραφίες από την Ιερά Μονή Παναχράντου δημοσίευσε το tff.gr, αναφέροντας ότι είναι το ησυχαστήριο της παρουσιάστριας, που λέγεται ότι εκεί έχει τελέσει και τον αρραβώνα της με τον Ματέο.

Η Μονή  βρίσκεται κυριολεκτικά γαντζωμένη πάνω στο βουνό, περιστοιχισμένη πό μεγάλους βραχώδεις όγκους, που χρησιμοποιήθηκαν και ως ασκηταριά από παλαιότερους μοναχούς. Πρόκειται για ένα υπέροχο μοναστήρι, και μάλιστα εκεί φυλάσσεται η τιμία κάρα του Άγιου Παντελεήμονος, η οποία και μεταφέρθηκε από την Κωνσταντινούπολη το 1705.

 
 
Φώτο από Εν Άνδρω: Τα αυτοκίνητα των καλεσμένων στο προαύλιο της Μονής