Τα μυστικά για σωστή απολέπιση!

Υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες κατά την απολέπιση, τα οποία στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη βλάβη από το να κάνουν καλό στο δέρμα μας.
Διαβάστε παρακάτω τους κανόνες που πρέπει να τηρείτε προκειμένου όχι μόνο να είναι αποτελεσματική η απολέπιση αλλά και ασφαλής για το δέρμα σας, όπως τους παρουσιάζει το govastileto.gr:
Τρίψτε απαλά 
Απλώστε το προϊόν για απολέπιση στο πρόσωπό σας, ηρεμήστε και τρίψτε απαλά. Το προϊόν είναι αυτό που θα κάνει την απολέπιση στο δέρμα σας. Εσείς δε χρειάζεται να βάζετε μεγάλη πίεση όταν το εφαρμόζετε γιατί όταν τρίβετε πολύ δυνατά το πρόσωπό σας μπορεί να αφαιρέσει το απαλό και υγιές στρώμα της επιδερμίδας σας και να προκαλέσετε άθελά σας τραυματισμό.
Η απολέπιση γίνεται σε στάδια
Οι περισσότερες νομίζετε ότι η απολέπιση γίνεται σε μία φάση αλλά για να έχετε αποτελέσματα χρειάζεται να κάνετε μία συνολικότερη περιποίηση του προσώπου σας με συνοδευτικά καλλυντικά προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες ή σέρουμ νύχτας. Αν δεν εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα αμέσως μετά την απολέπιση το δέρμα σας θα στεγνώσει και όλη η προσπάθεια που κάνατε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, θα πάει χαμένη.
Επιλέξτε προϊόν απολέπισης ανάλογα με τις ανάγκες σας 
Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε απαλά προϊόντα, ιδανικά για το πρόσωπό σας. Πολύ συχνά οι γυναίκες χρησιμοποιούν προϊόντα που είναι πολύ σκληρά, τα οποία προκαλούν κοκκινίλες, φαγούρα και ξηροδερμία. Ενώ το ζητούμενο είναι, μετά την απολέπιση το πρόσωπό σας να είναι φρέσκο και απαλό.
Χρησιμοποιείστε άφθονο νερό 
Το νερό είναι το κλειδί για μια κατάλληλη θεραπευτική αγωγή απολέπισης. Κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και αποτρέπει τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε από το να κάψουν το δέρμα ή να προκαλέσουν ερεθισμό.