Θύμα ληστείας ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο αγαπημένος  ηθοποιός βίωσε μία δυσάρεστη έκπληξη κατά την επιστροφή του από τις διακοπές.

Συγκεκριμένα, απουσίαζε εδώ και 10 μέρες, για να παραθερίσει εκτός Αθηνών, παίρνοντας ένα διάλειμμα από την κουραστική και απαιτητική του καθημερινότητα. Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν, είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, ένα μαύρο τζιπ, παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο peoplegreece.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος όταν επέστρεψε, έμεινε έκπληκτος από την απουσία του αυτοκινήτου του. Το τζιπ δεκαετίας, δεν υπήρχε πουθενά και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο για κλοπή.

Μάλιστα δεν είναι το μόνο που συνέβη στον ηθοποιό αυτές τις ημέρες. Ως παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι» δεν σταματά λεπτό τη σάτιρα και το ΕΣΡ φαίνεται πως έστω και καθυστερημένα, επέβαλε πρόστιμο στην εκπομπη. Αναλυτικά,  με την σφραγίδα του Συμβουλίου Επικρατείας δεν είχε ποιοτική στάθμη η εκπομπή του  Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της 25ης Οκτωβρίου 2011, κατά την οποία παρουσιάστηκε  σατιρικά η οικονομική κατάσταση της χώρας και οι υπαίτιοι της κατάστασης αυτής. Για το λόγο αυτό υπεβλήθη πρόστιμο 30.000 ευρώ.