Είναι αυτές οι πιο 'καυτές' γυναίκες της σόουμπιζ;

Τις βλέπουμε να φιγουράρουν στις τηλεοράσεις και στα εξώφυλλα περιοδικών και να προμοτάρονται ως τα πιο καυτά θηλυκά της υφηλίου, ενώ στα πόδια τους τάζουν κανονικό χρυσάφι για μία ταινία ή συναυλία τους! Ωστόσο, τίποτα πάνω τους δεν δικαιολογεί όλο αυτό το χαμό!

Οι κοπέλες αυτές, όχι μόνο καυτές δεν είναι, αλλά πολλές φορές στην καθημερινότητά τους μπορούν να χαρακτηριστούν ακόμη και κάτω του μετρίου!

Σύμφωνα με το tff.gr είναι οι εξής:

1

Bασίλισσα της μετριότητας αναδεικνύεται ομόφωνα η Τζένιφερ Άνιστον, που τόσες δεκαετίες συμμετέχει στην αφρόκρεμα των χολιγουντιανών ταινιών με μία ομορφιά τόσο συνηθισμένη που τελικά καταλήγει να χαρακτηρίζεται πολύ κάτω του μετρίου. Καλύτερα να μην σημειώσουμε τι προσβλητικούς χαρακτηρισμούς είχαν κάνει στο πρόσωπό της οι φανατικές θαυμάστριες του Μπραντ Πιτ, όσο ήταν μαζί. Η μεγαλύτερη δε εμφανισιακή υπέρβαση που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια είναι το ότι κούρεψε λίγο τα μαλλιά της!

newego_LARGE_t_641_106628683_type13063

Lady Gaga: Το μόνο που κάνει την διάσημη τραγουδίστρια sexy είναι τα έξαλλα και περίεργα ρούχα που φοράει! Δεν είναι και λίγες οι φορές που την έχουμε δει να βγαίνει στους δρόμους σχεδόν… γυμνή, οπότε πώς να μην ασχοληθεί μαζί της το ανδρικό φύλο; Κατά τα άλλα, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια φαίνεται άσχημη!

newego_LARGE_t_641_106628684_type13063

Μίλα Κούνις (Mila Kunis): Ναι, είναι αστεία και σαν άτομο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που την επέλεξε και την παντρεύτηκε ο Αστον Κούτσερ. Ωστοσο, δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό πάνω της και μας κάνει τρομερή εντύπωση που ψηφίστηκε μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες σε γκάλοπ πολλών γυναικείων περιοδικών.

newego_LARGE_t_641_106628687_type13063

 

Μέγκαν Φοξ (Megan Fox): Όταν πρωτοπροσγειώθηκε στις κινηματογραφικές μας οθόνες στους Transformers, αισθανθήκαμε σίγουροι πως βρισκόμαστε απέναντι σε μία από τις πιο καυτές παρουσίες της δεκαετίας! Άλλωστε η Φοξ πήρε το ρόλο αυτό, εξαιτίας των φυσικών της… προσόντων. Ωστόσο, αργότερα, όταν παπαράτσι την απαθανάτιζαν στην καθημερινότητά της αλλάξαμε τελείως άποψη, καθώς στα μάτια μας ήταν μια απλή και συνηθισμένη κοπέλα!

newego_LARGE_t_641_106628688_type13063

 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears): Είναι ίσως ο ορισμός αυτού που λέμε «μια μετριότητα που θεωρείτε έξτρα καυτή». Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που την κάνει να αρέσει. Η αλήθεια είναι πως όταν προσέχει τον εαυτό της και κυρίως το βάρος της η εικόνα της αλλάζει, ωστόσο κάθε φορά που την βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ απορούμε!

newego_LARGE_t_641_106628690_type13063

Τζέσικα Σίμσον (Jessica Simpson): Το γλυκό χαμογελαστό της προσωπάκι την έκανε αμέσως συμπαθή στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. Ωστόσο, αν την παρατηρήσετε πιο προσεκτικά θα δείτε πως ναι μεν είναι μία χυμώδης κοπέλα, ωστόσο χάνει στα? σημεία.

newego_LARGE_t_641_106628691_type13063

Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz): Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο αστεία και συμπαθητικά κορίτσια του Χόλυγουντ. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομά της και στο σεξαπίλ της. Ωστόσο, τίποτα δεν εξηγεί το γιατί θεωρείται sex symbol και γιατί συγκαταλέγεται στις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Περπατώντας στο δρόμο μπορεί κάποιος να δει πολλές γυναίκες σαν και αυτή?

newego_LARGE_t_641_106628702_type13063

 

Σκάρλετ Γιοχάνσον (Scarlett Johansson): Ναι, αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι και όταν φτιάχνεται αποκτά μια πιο σέξι διάσταση. Ωστόσο, κοιτάζοντάς την κάποιος στην καθημερινότητά της με δυσκολία διακρίνει κάποια από τη λάμψη που «βγάζει» στα κινηματογραφικά πλατό. Στο μεταξύ, το κοντό δεν της πάει καθόλου!

newego_LARGE_t_641_106628703_type13063

Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel): Ναι, για πολλούς θεωρείται ως μία από τις πιο καυτές παρουσίες του Χόλυγουντ, αν όμως την κοιτάξετε λίγο καλύτερα, θα διαπιστώσετε πως είναι απλώς ένα όμορφο κορίτσι, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Με το κατάλληλο βάψιμο και στήσιμο το αποτέλεσμα γίνεται πιο θελκτικό, αλλά η ουσία είναι μία. Πολύς λόγος για το? μέτριο!