6 διάσημες που φοβούνται το νερό

Μπορεί να έχουν κατακτήσει το Χόλιγουντ αυτό δεν σημαίνει όμως πως έχουν κατακτήσει και την κολύμβηση! Δεν είναι λίγες οι σταρ του Χόλιγουντ που φοβούνται το νερό και δεν μπορούν να κολυμπήσουν. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι αυτές, έτσι όπως παρουσιάζονται στο womanonly.gr:

Mπορεί να έπαιζε την ναυαγοσώστρια στο Baywatch, αλλά η Κάρμεν Ηλέκτρα απλά είναι – όπως φαίνεται – πολύ καλή ηθοποιός αφού το μόνο βέβαιο είναι πως δεν απολάμβανε και πολύ τις θαλάσσιες αρμοδιότητες της. Στην πραγματικότητα, η Κάρμεν Ηλέκτρα φοβάται το νερό. Δεν μπορεί να κολυμπήσει και γενικά την πιάνει πανικός στη θάλασσα. Τώρα το πώς κατέληξε να παίζει Στο Baywatch ένας Θεός ξέρει!

HOLLYWOOD, CA - AUGUST 11:  Actress Carmen Electra attends the premiere of Lionsgate Films' "The Expendables 3" at the TCL Chinese Theatre on August 11, 2014 in Hollywood, California.  (Photo by David Livingston/Getty Images)

Μπορεί να έχει σπίτι με πισίνα, η Εύα Μέντες όμως δεν ξέρει να κολυμπάει. Ναι και όμως μπορεί να έχει την πισίνα κυριολεκτικά στα πόδια της αλλά η ίδια υποστηρίζει πως δεν ξέρει πως να επιπλέει και δεν έχει κολυμπήσει πιο πέρα από το τέλος της πισίνας της! Συγκεκριμένα λέει για τη φοβία της: “Δεν ξέρω να κολυμπάω. Θα έπρεπε να ξέρω αλλά δεν ξέρω”.

newego_LARGE_t_821_105715460_type13063

Η ηθοποιός μπορεί να έχει πολλά ταλέντα όμως δεν αντέχει το νερό! Η φοβία της αυτή μπορεί να σχετίζεται με το ότι κάποτε έπεσε σε μια λίμνη και χτύπησε το κεφάλι της σε ένα βράχο. Μην νομίζεις όμως πως αυτό την έκανε να μην ξαναπλησιάσει το νερό. Η Σάντρα είναι από εκείνους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζει τους φόβους της για να τους ξεπεράσει και για τον λόγο αυτό έκανε μαθήματα scuba diving και όχι μόνο της άρεσε αλλά έγινε και το αγαπημένο της χόμπι! Στα γυρίσματα της ταινίας The Proposal, που έπρεπε να είναι στο νερό για ατελείωτες ώρες κατέληξε να πάθει υποθερμία. Εκτός από τον φόβο του νερού η Σάντρα φοβάται και το να είναι στο αεροπλάνο αλλά έχει παίξει σε ταινίες που την έχουν βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους της. Μπράβο της!

HOLLYWOOD - MARCH 07:  Actress Sandra Bullock arrives at the 82nd Annual Academy Awards held at the Kodak Theatre on March 7, 2010 in Hollywood, California.  (Photo by John Shearer/Getty Images)

Όταν μιλάμε για την Ριάνα το θέμα δεν είναι αν δεν μπορεί το νερό και δεν ξέρει να κολυμπάει αλλά πως δεν αντέχει κανένα… πλάσμα της θάλασσας όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι. Κάποτε είχε κρίση πανικού όταν είδε κάποια μικρά ψαράκια να κολυμπάνε ανάμεσα στα πόδια της στα Barbados. Η ίδια λέει πως πάγωσε από τον φόβο της και φώναξε κάποιον να την κουβαλήσει έξω από την θάλασσα.

newego_LARGE_t_821_106261529_type13063

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο που μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της από τα τοπικά νέα στο μέρος που μεγάλωσε το Τενεσί, κατάφερε όμως να κατακτήσει το Χόλιγουντ με το ταλέντο και την προσωπικότητα της αλλά…δεν μπορεί καθόλου το νερό. Μπορεί να έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ να βουτήξει σε πισίνα. Το 2011 η Όπρα κατάφερε να κατακτήσει το φόβο της κάνοντας μαθήματα κολύμβησης. Δεν ξέρουμε όμως μέχρι και σήμερα αν κατάφερε να ξεπεράσει τον φόβο της και αν έμαθε να κολυμπάει!

newego_LARGE_t_821_13724465_type13063

Αν και η Κριστίνα Ρίτσι βρέθηκε από πολύ μικρή να κολυμπάει στα άγνωστα νερά του…. Χόλιγουντ, όταν μιλάμε όμως για νερό έχει ένα θέμα. Δεν είναι πως δεν ξέρει να κολυμπάει απλά επειδή φοβάται τους καρχαρίες δεν κολυμπάει στην θάλασσα ενώ πιστεύει πως οι πισίνες είναι χειρότερες. Η ίδια η Κριστίνα έχει δηλώσει πως ” Δεν κολυμπάω σε πισίνα μόνη μου γιατί πιστεύω πως με κάποιο τρόπο θα ανοίξεις μαγικά μια πόρτα και θα βγει έξω ο καρχαρίας!”. Χμμμ…

 newego_LARGE_t_821_106626089_type13063