Διάσημες γυναίκες που πήγαν κόντρα στα προγνωστικά και έκαναν καριέρα

Ακολουθώντας το ένστικτό τους και το πηγαίο ταλέντο τους έκαναν αυτό που εκείνες ήθελαν και τα κατάφεραν. Δέχτηκαν πολλές αρνητικές κριτικές κατά την διάρκεια της καριέρας τους και, παρόλα αυτά, αυτή την στιγμή διαγράφουν λαμπρή καριέρα!

Σύμφωνα με το peoplegreece.gr αυτές είναι οι διάσημες γυναίκες που πήγαν κόντρα στα προγνωστικά και έκαναν καριέρα :

Meryl Streep

10523743_749583895087473_3626388552889869106_n

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στον κόσμο. Σε οντισιόν της για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας King Kong, ο παραγωγός της ταινίας μίλησε στον γιο του για αυτήν στα ιταλικά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί μου έφερες αυτό το άσχημο πράγμα;». Η Meryl Streep, η οποία γνώριζε ιταλικά απάντησε: «Συγγνώμη, δεν είμαι αρκετά όμορφη για να είμαι στο King Kong»;

Pink

Pink stops into a photography studio in Melbourne

Έχει πολλές ιδιότητες καθώς γράφει τραγούδια, τραγουδάει και είναι και ηθοποιός. Παρόλα αυτά, η ίδια η Pink έχει δηλώσει ότι άκουσε πως ποτέ δεν θα γίνει εξώφυλλο σε περιοδικό γιατί δεν είναι αρκετά όμορφη.

Lea Michele

lea-michelle-press-2014-650b

Ο μάνατζέρ της προσπαθούσε να την πείσει να κάνει πλαστική στη μύτη της, λέγοντάς της ότι δεν είναι αρκετά όμορφη. Ευτυχώς η μαμά της την έπεισε να μην το κάνει, κι έτσι μέσα από το Glee, γνωρίσαμε και αγαπήσαμε την πολυτάλαντη Lea Michele.

Sarah Jessica Parker

sarah-jessica-parker-ombre

Το περιοδικό Maxim την είχε χαρακτηρίσει το 2007 ως την πιο «μη σέξι» γυναίκα. Η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της πως πολλοί άνθρωποι του χώρου της είπαν διάφορα πράγματα, από το να βγάλει τα φρύδια της μέχρι να φτιάξει τη μύτη της. Σήμερα, εκατομμύρια γυναίκες θα ήθελαν να είναι στη θέση της Sarah Jessica Parker.

Winona Ryder

332643_033

Έχει τύχει να την σταματήσει ο σκηνοθέτης την ώρα του δοκιμαστικού και να της πει «Άκου, μικρή. Δεν πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Δεν είσαι αρκετά όμορφη. Πρέπει να πας πίσω από εκεί που ήρθες και να πας σε μια σχολή. Δεν το έχεις». Σήμερα η Winona Ryder μάλλον γελάει μαζί του.