H νέα φωτογράφηση της Σπυροπούλου

Η φωτογράφηση έγινε για το περιοδικό People και φυσικά τις εικόνες συνόδευσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την αγωγή που έκανε στην Σάσα Σταμάτη και τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της την επόμενη σεζόν στον Alpha:

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά η εκπομπή είναι σαν μαγαζί που το ανοίγεις και ξέρεις ότι μάλλον δεν θα σου κάνει απόσβεση από την πρώτη χρονιά. Εμάς βέβαια μας δικαιώνει αυτή η χρονιά και με τα νούμερα, γιατί υπάρχουν καλά δείγματα, υπάρχει άνοδος. Πολλές εκπομπές δεν έκαναν πολύ υψηλά νούμερα με το ξεκίνημά τους, όπως το “Δέστε Τους”. Ο Alpha είναι ένα κανάλι που στηρίζει τους νέους παρουσιαστές. Το γεγονός πως άλλο ένα κανάλι έβγαλε ένα ομοειδές πρόγραμμα Μάιο μήνα, κάτι δείχνει. Μια δυναμική ζώνη» είπε η παρουσιάστρια.

αρχείο λήψης

Όσο για την αγωγή που έκανε στους Λιάγκα και Σταμάτη, ανέφερε ότι ούτε ένα τηλέφωνο για συγγνώμη δεν της έκανε η «πέτρα του σκανδάλου», o Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι έγινε κατάχρηση του ονόματός μου και δεν μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε δηλαδή ο Γιώργος τηλέφωνο και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα το είχα πάρει πίσω».