Οι τάσεις του 2015 στα νυφικά φορέματα

Το νυφικό φόρεμα είναι ένα ρούχο που δεν χαρακτηρίζεται από κάποια συγκεκριμένη μόδα. Σίγουρα, η πιο κλασσική εκδοχή του είναι αυτή με τούλι, ουρά και πέπλο, ενώ μία ακόμα αγαπημένη εκδοχή είναι η στενή γραμμή με ανοιχτή πλάτη και αρκετή δαντέλα.

Εκτός από τις δύο διαχρονικές επιλογές, υπάρχουν μερικές ακόμα προτάσεις οι οποίες επηρεάζονται από τις τάσεις της εκάστοτε μόδας, χαρίζοντας μία διαφορετική και συγχρόνως κομψή πινελιά πάνω στο ονειρεμένο ρούχο.

Τα φετινά trends δίνουν ιδέες σε μία ευρεία γκάμα σε γραμμές και σχέδια, δίνοντας το πρώτο λόγο στο προσωπικό γούστο της κάθε νύφης.

Σύμφωνα με το jenny.gr:

Τα μανίκια επιστρέφουν ανάμεσα στις κορυφαίες φετινές τάσεις και ειδικότερα τα δαντελωτά.

1-manikia

«Something old, something new, Something borrowed, something blue» . To ονειρεμένο γαλάζιο δίνει χρώμα σε ρομαντικά αέρινα νυφικά.

2-blue-wed-dress

Τα κρόσσια αγαπήθηκαν και καθιερώθηκαν στη μόδα αλλά και στις φετινές τάσεις για τα νυφικά φορέματα. Εξυπηρετούν άψογα το boho στιλ.

3-krosia

Τα μανίκια από τα οποία κρέμονται πέρλες και πέτρες προτείνονται για μία elegant νύφη.

5-draped-manikia

Το beach style είναι ακόμη πιο υπολογίσιμο σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο καλοκαιρινός γάμος οφείλει να έχει χαλαρή διάθεση γι αυτό και οι υπερβολές δεν είναι απαραίτητες.

6-2-kommatia

Οι διαφορετικές υφές στα υφάσματα προτιμούνται φέτος σε έναν μεγάλο βαθμό.

7-ufes-sta-udasmata

Τα μανίκια που κρέμονται από τους ώμους φέτος δε θεωρούνται ξεπερασμένα και βοηθούν τις λίγο πιο παχουλές νύφες.

8-maniki-kremetai

Το νυφικό που αποτελείται από δύο ξεχωριστά κομμάτια είναι μία υπέροχη πρόταση για νύφες οι οποίες ψάχνουν κάτι τελείως διαφορετικό. Συγκαταλέγονται στις πιο νεανικές προτάσεις για φέτος.

9-2-kommatia

Τέλος, το 50’s look φέτος συνιστάται ανεπιφύλακτα.

1