Ο Λάκης Γαβαλάς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του

Είναι γεγονός ότι ο Λακης Γαβαλάς είναι όλο εκπλήξεις και πάντα τα καλύτερα μας τα φυλάει για το τέλος.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ!, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του με βοηθό τον Θανάση Λάλα.

«Είχα ξεκινήσει να γράφω πριν από χρόνια με τον Μιχάλη Σκαφίδα, που είναι πολύ καταξιωμένος δημοσιογράφος. Μου είπε “Δεν έχουμε κανένα drama, κανένα σκάνδαλο. Ναρκωτικά δεν έπαιρνες. Τι ιστορία είναι αυτή;” Μετά τη φυλακή μου είπε: “Τώρα μάλιστα. Έχουμε θέμα”. Αλλά ο Μιχάλης είναι τώρα στην Αμερική. Επειδή δεν είμαι παντογνώστης, ήθελα έναν άνθρωπο να το χτενίσει, να το κάνει αξιοπρεπές. Έτσι, ξεκίνησα με τον Θανάση Λάλα, αλλά, επειδή είμαστε τρελοί και οι δύο, ασχολούμαστε όποτε βρίσκουμε χρόνο».

Στην ερώτηση για το αν στο βιβλίο αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, για τους άγνωστους έρωτες του απάντησε: «Πότε, να προλάβω να ζήσω έρωτες; Ήθελα να πάθω έρωτα και να πέφτω στα πατώματα. Αλλά δεν μου λείπει, γιατί διατηρούμαι καλά και είμαι καλά σεξουαλικά. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχω μια μακροχρόνια σχέση. Είμαι ντροπαλός και μετρημένος σ’ αυτά. Τα περιορίζω. Δεν είμαι ο πιο απελευθερωμένος άνθρωπος στον κόσμο. Δεν έχω κάνει ποτέ κατασκήνωση, γυμνισμό και σεξ πίσω από φορτηγό. Ήμουν πάντα υπέρ του εγκεφαλικού πάθους, οπότε έμεναν όλα εκεί».