Βαφή στο σπίτι με προϊόντα Κορρές και expert tips από τον colorist Δημήτρη Σαράντου.

DIY TIME
Η βαφή στο σπίτι είναι για πολλές κάτι πολύ γνώριμο, αλλά για άλλες κάτι το εντελώς καινούργιο. Για αυτό το λόγο ζητήσαμε τη βοήθεια του hair colorist Δημήτρη Σαράντου και φτιάξαμε τον παρακάτω οδηγό, προκειμένου να βάψετε μόνες σας τα μαλλιά στο σπίτι με απόλυτη επιτυχία, εάν είστε αρχάρια, και εάν είστε «βετεράνος» στη βαφή, να μάθετε μερικά έξυπνα τρικ που θα σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο. Φυσικά και επιλέγουμε τη νέα μόνιμη βαφή Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ, τη μόνη με την τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα χωρίς αμμωνία αλλά και την πιο υγιή εκδοχή των μαλλιών, και ξεκινάμε!
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ;
Αν βάφετε τα μαλλιά σας για πρώτη φορά, αναζητήστε στο φαρμακείο το χρωματολόγιο της Argan Oil Advanced Colorant. Σε αυτό θα βρείτε την απόχρωση των μαλλιών σας και οδηγίες για το πόσο μπορείτε να την ανοίξετε ή να την σκουρύνετε. Να θυμάστε, με την Argan Oil Advanced Colorant μπορείτε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας -λαμβάνοντας πάντα υπόψη την απόχρωση της «βάσης» σας- μέχρι και 3 τόνους. Προσέξτε, όμως, η βαφή δεν βάφει επάνω στη βαφή, συνεπώς εάν, για παράδειγμα, έχετε βαμμένα σκούρα μαλλιά δεν θα μπορέσετε να πετύχετε ένα πολύ ανοιχτό αποτέλεσμα.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ;
Αφενός πρέπει να έχετε το κιτ της βαφής, μια μεγάλη πετσέτα, μια παλιά σας μπλούζα και ένα κουτάκι βαζελίνη. Συγκεντρώστε τα όλα σε ένα χώρο που υπάρχει καθρέφτης ή φέρτε τον δικό σας και φροντίστε να υπάρχει άφθονο φως στο δωμάτιο.

Και τι πρέπει να προσέξουμε;

Διαβάστε τη συνέχεια στο:

http://www.instyle.gr/photo-gallery/odigies-gia-vafi-sto-spiti-tin-korres-argan-oil-advanced-colorant-ke-expert-tips-apo-ton-colorist-dimitri-sarantou/id/1/