Η σέξι φωτογράφηση του «Νέβιλ» από τις ταινίες Χάρι Πότερ

Πρόσφατα ένας από τους πρωταγωνιστές των ταινιών Χάρι Πότερ έκανε μια φωτογράφηση που συζητήθηκε πολύ.

Ο Matthew Lewis, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Νέβιλ Λονγκμπότομ – όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες – έχει γίνει ολόκληρος άντρας και όχι μόνο αυτό. Αυτήν την στιγμή θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου.

Η φωτογράφηση του για το περιοδικό Attitude φορώντας μόνο τα βασικά, προβάλλοντας τους κοιλιακούς του, έφερε τα θετικά σχόλια όλων.

11329709_10205073640374714_212083880_n

Αλλά, ο Lewis  δεν υπολόγισε την αντίδραση της J.K. Rowling, που σε ένα πειρακτικό tweet «την είπε» στον νεαρό ηθοποιό επειδή δεν την προειδοποίησε και το θέαμα της ήρθε… ξαφνικό.

«Όχι και τόσο άσχημα όπως όταν είδα τον Dan στο Equus, αλλά κάτι παραπλήσιο. Για όνομα του θεού, προειδοποίησέ με την επόμενη φορά», έγραψε η συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων, αναφερόμενη στην γυμνή εμφάνιση του Daniel Radcliffe στο θρυλικό θεατρικό έργο.

Η απάντηση του Lewis μέσω Twitter έμοιαζε με μικρού παιδιού που το έπιασαν στα πράσα να κάνει κάτι κακό: «Νιώθω κάπως άβολα. Συγγνώμη, Τζο…».

Ωστόσο, η Rowling φρόντισε αμέσως να τον καθησυχάσει ότι θα έχει την στήριξή της ό,τι κι αν κάνει, καταλήγοντας στο tweet της: «Τώρα τράβα να ντυθείς».

tweet-1

tweet-2

 

tweet-3