Γιώργος Λιάγκας: «Είναι τίγκα στο photoshop»

Το πρωί της Τετάρτης, 20 Μαΐου, στο Πρωινό σχολίασαν την καλοκαιρινή φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού με μαγιό στο περιοδικό Hellο.

Οι αψεγάδιαστες φωτογραφίες προβλημάτισαν τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Λιάγκα ο οποίος έκανε το εξής σχόλιο: «Είναι τίγκα στο photoshop», κάτι το οποίο αρνήθηκε ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία αλλά δεν είναι τίγκα στο photoshop όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τις σχέσεις της και τα χρόνια που έχουν περάσει αλλά και αυτά που θα έρθουν.

Germanou-1

«Παραδέχομαι ότι είμαι μια “χορτασμένη”. Όμως, δεν ξέρω τι εννοούμε με τον όρο “χορτασμένη”. Είμαι μια γυναίκα που ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα που ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ για όλα τα καλά που μου έχει δώσει. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως τα καλύτερα είναι μπροστά. Ίσως ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι “Αυτή, εντάξει, τα έχεις ζήσει όλα”, όμως δεν είναι έτσι», εξομολογείται στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και το περιοδικό Hello και προσθέτει: «Είναι λάθος αυτή η αίσθηση που έχουν για εμένα. Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα αλλά όχι δεν τα έχω ζήσει όλα. Μου έχουν χρεώσει 40 ερωτικές σχέσεις, από τις οποίες ίσχυαν οι 10. Οι 30 ήταν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας των δημοσιογράφων. Τις σχέσεις μου τις έζησα με χαρά, τις θυμάμαι με τρυφερότητα, δε μετανιώνω για καμία, αλλά σου ξαναλέω ότι έχω την αισιοδοξία πως τα καλύτερα έρχονται, όσο κι αν αυτό ακούγεται αλλοπρόσαλλο για μια γυναίκα που είναι στο κατώφλι των 50 χρόνων, που δεν έχει και σημασία, γιατί λένε ότι “Τα φωτεινά 50s είναι 50s είναι 40s πια”».

Germanou-21 (1)

Τονίζει επίσης:  «Από τη σχέση μου κρατάω την ουσία. Δε μετανιώνω για καμία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τις τοποθετώ όλες στο ίδιο επίπεδο κι ότι για μένα όλες είχαν την ίδια αξία, την ίδια ουσία, την ίδια σημασία. Όχι, θα είναι ψέμα αυτό. Για κάποιους ανθρώπους δε θυμάμαι τίποτα, εκτός από ελάχιστα πράγματα, κι από κάποιους άλλους ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν κρατάω κακίες, δε θέλω ο άντρας που θα χωρίσει από μένα να πάει στο Άγιον Όρος και να γίνει μοναχός».

Ποια είναι η σχέση της με το χρόνο; «Νομίζω ότι έχω συμφιλιωθεί απόλυτα και ότι μου φέρεται καλά. Δε μπορείς να τα βάλεις με το χρόνο, είναι μια χαμένη μάχη. Κι αν τον πολεμήσεις με όπλα περίεργα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γελοιοποιήσεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη και να γίνεις παραμορφωμένη εικόνα του εαυτού σου».