Δείτε την παρουσίασή της REPLAY SS ’16 στην Μύκονο

Ο Ιταλικός όμιλος REPLAY φιλοξένησε στην Μύκονο πάνω από 700 καλεσμένους (στελέχη, συνεργάτες της εταιρίας, καθώς και 100 δημοσιογράφους) από 50 χώρες του κόσμου, με σκοπό να παρουσιάσει τη νέα συλλογή Spring Summer 2016 collection. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, στο Nammos Beach Club. Για την παρουσίαση της νέας Collection, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, περπάτησαν στην πασαρέλα 40 μοντέλα μεταξύ των οποίων τα supermodels Alessandra Ambrosio, Bar Rafaeli, Sara Sampaio και Bregje Heinen.

O Matteo Sinigaglia, CEO της Replay , ήταν οικοδεσπότης και στο after party που ακολούθησε στο Nammos Beach Club, εμφανίστηκε με dress code “Destroyed Denim” που αντικατοπτρίζει τo ύφος και στυλ της SS 16 Collection.

Όπως δήλωσε, «η Μύκονος αποτελεί την τέλεια τοποθεσία για να καλωσορίσουμε τους φίλους μας και για να παρουσιάσουμε την SS 16 Replay Collection. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το υπέροχο νησί αντικατοπτρίζει το DNA του brand: είναι το μέρος που όλα μπορούν να συμβούν και νέες τάσεις να γεννηθούν».

Ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Αντιπρόεδρος της Replay, σχολίασε «Είμαστε περήφανοι που υλοποιήσαμε στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία, την πιο σημαντική εκδήλωση της Replay που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε το Δήμο Μυκόνου για την πολύτιμη υποστήριξη.»

G_0032

G_0058

G_0092

G_0133

G_0169

G_0235