Άνδρας έκοψε το πέος του με τσεκούρι - Είχε καταναλώσει «μαγικά μανιτάρια»

Ένας άνδρας έκοψε το δικό του πέος με ένα αμβλύ τσεκούρι κατά τη διάρκεια μιας ανατριχιαστικής περίπτωσης ψύχωσης που προκαλείται από ναρκωτικά που πιστεύεται ότι προκαλείται από τα λεγόμενα «μαγικά» μανιτάρια.

Ο 37χρονος φέρεται να έφαγε πέντε αποξηραμένα μαγικά μανιτάρια ενώ έμενε μόνος σε μια εξοχική κατοικία ενώ ήταν σε κατάθλιψη, όπως περιγράφεται σε άρθρο του Mega Journal of Surgery.

Ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, αποφάσισε να κόψει το δικό του πέος με ένα «αμβλύ τσεκούρι». Σύμφωνα με το ιατρικό χαρτί, έκοψε το όργανο του σε πολλά κομμάτια.

Αν και υπέστη «σημαντική απώλεια αίματος», κατάφερε να περιορίσει την απώλεια αίματος δένοντας το τραυματισμένο μέλος με ένα κομμάτι κορδόνι 5 χιλιοστών.

Έσωσε τα κομμάτια του πέους του και τα φύλαξε σε ένα βάζο γεμάτο χώμα και βρώμικο χιόνι. Στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι αναζητώντας βοήθεια και βρέθηκε μπερδεμένος και να αιμορραγεί από περαστικό.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε η έκταση των τραυμάτων του. Σύμφωνα με την εφημερίδα: «η εξέταση έδειξε μια εντυπωσιακή διόγκωση πάνω από το κολόβωμα του πέους, και μετά την αφαίρεση του κορδονιού απολίνωσης, 800 ml αίματος και θρόμβων απορρίφθηκαν από το τραύμα».

Ως εκ θαύματος, οι χειρουργοί κατάφεραν να επανασυνδέσουν το πέος του άνδρα, διατηρώντας ανέπαφα τη βάλανο και τον άξονα. Παρόλα αυτά «τρία θραύσματα του άξονα του πέους, συνολικού μήκους 5 cm, έπρεπε να αφαιρεθούν».

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον άνδρα δεν έχουν αποκαλυφθεί από το ιατρικό έγγραφο με τίτλο Επαναφυτεύρωση πέους μετά από αυτο-ακρωτηριασμό μετά από ψύχωση που προκαλείται από την ψιλοκυβίνη. Πραγματοποιήθηκε από δύο ακαδημαϊκούς σε εκπαιδευτικό νοσοκομείο στην Αυστρία.

Παρά το αιματηρό περιστατικό, ο ασθενής αργότερα ανέφερε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει το πέος του σχεδόν κανονικά και μάλιστα ισχυρίστηκε στύση. Η εφημερίδα αναφέρει: «Η επίτευξη στύσης είναι αξιοσημείωτη λόγω της έκτασης της καταστροφής του πέους».

Η εφημερίδα περιελάμβανε φρικιαστικές φωτογραφίες του μέλους του άνδρα μετά από χειρουργική επέμβαση που η Mirror.com επέλεξε να μην αναδημοσιεύσει χωρίς ασάφειες.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, η υπόθεση δείχνει «ότι η άμεση επαναφύτευση, ακόμη και ενός σημαντικά κατεστραμμένου και μολυσμένου ακρωτηριασμού μετά από χρόνο ισχαιμίας τουλάχιστον 9 ωρών, μπορεί να οδηγήσει σε ένα αποδεκτό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα».

Με πληροφορίες από