Πρίγκιπας Χάρι: «Βόμβα» στο Παλάτι – Ποιοι επιθυμούν την επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα - Ο ρόλος της Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι «δεν έχει λόγο» να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά του στη Βρετανία, υποστηρίζουν πηγές.

Ο δούκας του Sussex φέρεται να έχει ζητήσει συμβουλές από έμπιστους πρώην βοηθούς του για το πώς να επινοήσει μια επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο – σχεδόν πέντε χρόνια αφότου αυτός και η σύζυγός του, η Δούκισσα του Sussex, παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και εγκατέλειψαν το Montecito.

Ωστόσο, πηγές κοντά στον Χάρι, ο οποίος κλείνει τα 40 την επόμενη εβδομάδα, είπαν στην Daily Telegraph ότι έχει πλέον εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια με τη Μέγκαν, 43 ετών, και τα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Άρτσι, πέντε, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, τριών ετών.

Ισχυρίζονται επίσης ότι ο Χάρι έχει ένα «καταπληκτικό» νέο σύνολο φίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλά έργα στον ορίζοντα.

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη όπου θα λάβει μέρος σε δεσμεύσεις που συνδέονται με τις διάφορες φιλανθρωπικές του οργανώσεις, όπως το Halo Trust και το βραβείο Diana.

Η Mail on Sunday αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Δούκας είχε απομακρυνθεί από τους «δημοσιογράφους του Χόλιγουντ» και κατέφυγε στο να στείλει μηνύματα σε πρώην έμπιστους «από την παλιά του ζωή» για το πώς να ξεκινήσει την επιστροφή από την εξορία στις ΗΠΑ.

Αυτό ίσως σηματοδοτεί το πρώτο στάδιο μιας πιθανής στρατηγικής για την «αποκατάσταση» του Χάρι και την αποκατάσταση της σχέσης του με τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, μετά τη διάγνωση του καρκίνου στις αρχές του έτους.

Πηγές τόνισαν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν, που έχουν περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζώντας αυτοεξόριστοι στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, δεν επιδιώκουν μόνιμη επιστροφή.

Η εφημερίδα αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι χώρισε την παρέα με έναν ακόμη Αμερικανό σύμβουλο δημοσίων σχέσεων. Η Christine Weil Schirmer εντάχθηκε στους Sussexes το 2020 ως επικεφαλής επικοινωνίας, αλλά έφυγε ήσυχα στα τέλη του περασμένου έτους.

Είναι το δέκατο μέλος του προσωπικού που εγκατέλειψε το ζευγάρι μέσα σε τρία χρόνια και τον περασμένο μήνα ανέλαβε δουλειά με τον γίγαντα δημοσίων σχέσεων Brunswick, συμβουλεύοντας τους πελάτες για τη διαχείριση της φήμης.

Τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι ο επικεφαλής του προσωπικού των Sussexes, Josh Kettler, είχε παραιτηθεί ξαφνικά από τη δουλειά του μετά από μόλις τρεις μήνες.

«Ο Χάρι απομακρύνεται από κάθε είδους δημοσιογράφους του Χόλιγουντ και ζητά συμβουλές από τους παλιούς του φίλους και συνεργάτες», είπε μια πηγή.

«Προφανώς απλώνει το χέρι του σκεπτόμενος: «Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί αυτό που κάνω σαφώς δεν λειτουργεί». Με λίγα λόγια, ξανασκέφτεται τον τρόπο λειτουργίας του ».