Ιμανί Κελίφ: Βίντεο - απάντηση της Αλγερινής μποξέρ από ινστιτούτο ομορφιάς

Η Ιμανί Κελίφ ξέρει να μάχεται εντός και εκτός ρινγκ και μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 πλέον υπερασπίζεται τόσο την αξιοπρέπειά της, όσο και τη γυναικεία της υπόσταση με διπλά χτυπήματα.

Από τη μία με την αγωγή που κατέθεσε αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς εναντίον του Ίλον Μασκ και της Τζ. Κ. Ρόλινγκ, και από την άλλη με μία εντυπωσιακή φωτογράφιση που αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα του Beauty Code στο Instagram, η Κελίφ αποδεικνύει ότι όλα έχουν την ώρα, τη σημασία και τη θέση που τους αντιστοιχεί.

Το βίντεο ξεκινά με την ίδια, που φορά τα αθλητικά της και τα γάντια του μποξ και εξελίσσεται σε μία πανδαισία κομψότητας και χρωμάτων, με την 25χρονη πυγμάχο να φορά φλοράλ πουκάμισο, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, να έχει αφήσει ελεύθερα τα μαλλιά της και, φυσικά, να μην αποχωρίζεται από το στήθος της το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε.

Συγκινητικά είναι και τα λόγια με τα οποία συνοδεύει το βίντεο το Ινστιτούτο Ομορφιάς της Αλγερίας που ανέλαβε την κόμμωση και το μακιγιάζ της Κελίφ.

«Ομορφιά για την πρωταθλήτριά μας @beauty.code.officiel ❤ by @imane_khelif_10 ❤

Για να κατακτήσει το μετάλλιό της, δεν είχε χρόνο για κομμωτήριο ή ψώνια. Για εμάς είναι ένα πάντα αγαπημένο αστέρι, όμορφη σαν γυναίκα, λαμπερή σαν Αμαζόνα της Αυγής», γράφει μεταξύ άλλων η λεζάντα και συνεχίζει ακόμα πιο συγκινητικά: «Το μήνυμά της Ιμανί είναι πολύ βαθύτερο: τα ρούχα δεν κάνουν έναν μοναχό, η εμφάνιση δεν αποκαλύπτει την ουσία ενός ανθρώπου. Μπορείς να είσαι θηλυκή και κομψή όποτε θέλεις, αλλά μπορεί και να μη χρειάζεσαι ούτε κοσμήματα ούτε ψηλά τακούνια. Χρειάζεται μόνο στρατηγική, δύναμη κι αποφασιστικά χτυπήματα. Εκεί βρίσκεται ο χαρακτήρας της Ιμανί. Όπως το μουστάκι δεν κάνει τον άντρα, έτσι και τα φορέματα και το μακιγιάζ δεν καθορίζουν τη γυναίκα, τις παθιασμένες αθλήτριες όπως η Ιμανί Κελίφ. Η Ιταλίδα αντίπαλός της απλώς απέδειξε ότι κάποτε και οι κλαψιάρηδες στις αυλές των σχολείων, αυτοί που λένε ψέματα για να κλέψουν το φαγητό των άλλων, μπορεί να βρεθούν στο ρινγκ».

Mε πληροφορίες από Instagram. AFP