Νέες αποκαλύψεις: Ο Λούμπιτς είχε και σοβαρά προβλήματα όρασης!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus της Greenwings, που φέρεται ως υπεύθυνος για την πτώση του, με τις γερμανικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για σωρεία ψυχοφαρμάκων που βρέθηκαν σπίτι του, ακόμη και για προβλήματα όρασης που αντιμετώπιζε!

Έρευνες στο διαμέρισμα του  Λούμπιτς στο Ντίσελντορφ αποκάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων», επισημαίνει στην κυριακάτικη έκδοση της η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή», υποστηρίζει ότι τον νεαρό πιλότο παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι».

Ωστόσο, Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία, όταν ερωτήθηκαν σχετικά από δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η κυριακάτικη Bild από την πλευρά της αποκαλύπτει ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του Airbus της Germanwings είχε σοβαρά προβλήματα όρασης που τον έκαναν πολύ επικίνδυνο και τα οποία δεν είχε αναφέρει στην εταιρεία του.

Όπως επισημαίνεται, παραμένει άγνωστο το εάν ήταν ψυχοσωματικά ή οργανικά τα αίτια των προβλημάτων στην όραση αλλά το σίγουρο είναι πως επισκεπτόταν οφθαλμίατρο χωρίς να το γνωρίζει η Lufthansa.

Σημειώνεται ότι, όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου,  το πτώμα του Λιούμπιτς βρέθηκε διαμελισμένο στον τόπο της τραγωδίας και αναγνωρίστηκε με τη μέθοδο του DNA. Την ίδια στιγμή, οι δικοί του εμφανίζονται διπλά σοκαρισμένοι τόσο από τις αποκαλύψεις όσο και από το γεγονός ότι παρέσυρε μαζί του στο θάνατο τόσους ανθρώπους.