Στόρμι Ντάνιελς για Ντόναλντ Τραμπ: «Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε, δεν είναι πλέον ανέγγιχτος» (video)

Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά την απαγγελία κατηγοριών στον Ντόναλντ Τραμπ, παραχώρησε η Στόρμι Ντάνιελς.

Η πορνοστάρ δήλωσε πως επιθυμεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να «λογοδοτήσει» αλλά από την άλλη δεν πιστεύει ότι πρέπει να πάει στη φυλακή.

«Δεν νομίζω ότι τα εγκλήματά του εναντίον μου αξίζουν τη φυλάκισή του. Θεωρώ ότι για τα άλλα πράγματα που κατηγορείται, αν κριθεί ένοχος, θα μπορούσε να μπει στη φυλακή», δήλωσε η 44χρονη Ντάνιελς στη συνέντευξη που έδωσε στον Πίερς Μόργκαν στο Fox Nation χθες βράδυ.

Η Ντάνιελς κάθισε απέναντι από τον Μόργκαν για μια συνέντευξη διάρκειας 1,5 ώρας, την οποία η ίδια χαρακτήρισε ως την πιο εκτενή της μέχρι στιγμής. Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο για την «αγάπη και την υποστήριξη» σε ένα tweet, λέγοντας ότι «έβαλε τέλος στην παραπληροφόρηση».

Όταν ρωτήθηκε από τον Μόργκαν πώς ένιωσε που είδε τον Τραμπ να εμφανίζεται στο δικαστήριο, η Ντάνιελς είπε ότι «έπαθε σοκ» καθώς «νόμιζε ότι θα τη γλίτωνε χωρίς να είναι υπόλογος».

«Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε – δεν είναι πλέον ανέγγιχτος», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Κανείς δεν πρέπει να είναι ανέγγιχτος, δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνεις- ακόμα και αν είσαι πρόεδρος – θα πρέπει να είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Στρόρμι Ντάνιελς στον Πιρς Μόργκαν:

Η Ντάνιελς, που είχε αναβάλει τη συνέντευξή της σε πρώτο χρόνο με τον Μόργκαν την περασμένη εβδομάδα επειδή όπως είπε είχε «ανησυχίες για την ασφάλειά της», δήλωσε ότι οι απειλές συνεχίζονται τακτικά. Είπε στον Μόργκαν ότι ένα στα δέκα μηνύματα που δέχεται είναι απειλές θανάτου οι οποίες γίνονται ολοένα και πιο βίαιες.

«Είναι σαν βομβιστής αυτοκτονίας. Στα βάθη της ψυχής τους, αισθάνονται ότι κάνουν το σωστό», είπε η Ντάνιελς.

Σε άλλο σημείο είπε: «Κάθε φορά που βρίσκεσαι στη δημοσιότητα είναι τρομακτικό. Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια».

Η Ντάνιελς δήλωσε επίσης στη συνέντευξή της ότι αν κληθεί να καταθέσει θα «ανυπομονούσε να το κάνει». «Νομίζω ότι το να με καλέσουν και να με βάλουν στο εδώλιο νομιμοποιεί την ιστορία μου και το ποια είμαι. Και αν δεν το κάνουν, είναι σχεδόν σαν να με κρύβουν», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (4/4) σε μια πολυαναμενόμενη και ιστορική μέρα για τις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος -πρώην- πρόεδρος που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

Ο Τραμπ, κατηγορείται ότι «ενορχήστρωσε» σειρά πληρωμών προκειμένου να αποσιωπηθούν τρεις υποθέσεις που θα μπορούσαν να τον πλήξουν πριν από τις εκλογές του 2016.

Μεταξύ άλλων η ομάδα του πρώην προέδρου φέρεται να κατέβαλε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς -με την οποία φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση- προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της. Ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν σταμάτησε να ψεύδεται», τόνισε ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, καταγγέλλοντας, έπειτα από πέντε χρόνια που το γραφείο του διεξάγει έρευνα, «τη σοβαρή εγκληματική συμπεριφορά» του Νεοϋρκέζου επιχειρηματία.