Ανατροπή στην υπόθεση της Λέσια Μπίκοβα: Δυστύχημα και όχι δολοφονία, αφέθηκε ελεύθερος ο σύντροφός της (video)

Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε ο ομογενής –σύντροφος της 28χρονης Λέσια Μπίκοβα, που βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο 11 Μαρτίου πέφτοντας από ύψος στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, στην Πάφο της Κύπρου.

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται το σενάριο του ατυχήματος για τον θάνατο της άτυχης Ουκρανής και μπαίνουν τίτλοι τέλους στην υπόθεση, σύμφωνα με το κυπριακό μέσο ενημέρωσης cyprustimes.

Ατύχημα και όχι φόνος

Πιο συγκεκριμένα, το πόρισμα που βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών της υπόθεσης «δείχνει» ατύχημα πίσω από τον θάνατο της κοπέλας και όχι φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκθεση της η Χαρά Σπηλιοπούλου εντοπίζει κάταγμα του υοειδούς οστού, εύρημα και της προκαταρκτικής έκθεσης της πρώτης νεκροτομής, το οποίο ωστόσο από μόνο του δεν θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο στην 28χρονη.

Στην δεύτερη νεκροτομή δεν εντοπίσθηκαν ασφυκτικά συμπτώματα που θα παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό και το υοειδές οστό φαίνεται ότι έσπασε κατά την πτώση της άτυχης κοπέλας από μεγάλο ύψος. Δεν φαίνεται να εντοπίζονται επίσης σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, στοιχεία που οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στην σύλληψη και κράτηση του ομογενή ο οποίος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για ατύχημα.

«Δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια»

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι νωρίτερα έγινε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα, όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα και όλα τα ευρήματα.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, «φαίνεται να μην προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Όλοι οι ισχυρισμοί που έδωσε ο 31χρονος φαίνεται ότι ευσταθούν και έχουν επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη μαρτυρία».

Συμπλήρωσε την ίδια στιγμή ότι ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας έχει ήδη απολυθεί. Πλέον η Αστυνομία έχει ενώπιόν της υπόθεση ατυχήματος.

Δείτε βίντεο: