Η απροσδόκητη επίσκεψη Πούτιν στην Κριμαία αναζωπύρωσε τις φήμες για την υγεία του -Έδειχνε να κουτσαίνει

Λίγες ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για έγκλημα πολέμου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έφτασε στην Κριμαία.

Σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη, ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στην περιοχή, με αφορμή την ένατη επέτειο από την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ταξίδεψε με αεροπλάνο από τη Μόσχα στη Σεβαστούπολη και στη συνέχεια χρησιμοποίησε αυτοκίνητο. Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κυβερνήτη Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ, ο οποίος δήλωσε: «Ο πρόεδρός μας Βλαντίμιρ Πούτιν ξέρει πώς να εκπλήσσει με καλό τρόπο».

Να σημειωθεί ότι ήταν προγραμματισμένο, ο Πούτιν να εμφανιστεί σε τηλεδιάσκεψη, ωστόσο, αντ’ αυτού έκανε μια απρόσμενη επίσκεψη στην περιοχή.

Βίντεο: Η εμφάνιση του Πούτιν στην Κριμαία

Σε βίντεο από την επίσκεψή του, ο Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται να κουτσαίνει, φουντώνοντας εκ νέου τις φήμες για την υγεία του. Όπως σημειώνει η DailyMail, ο Ρώσος ηγέτης φαινόταν να αισθάνεται δυσφορία, καθώς περπατούσε σε αντίθεση με προηγούμενες εμφανίσεις του αυτή την εβδομάδα στη Μόσχα και στη σιβηρική πόλη Ουλάν-Ουντέ.

Το ταξίδι έγινε και εν μέσω ισχυρισμών ορισμένων κύκλων ότι ο Πούτιν λόγω των προβλημάτων υγείας, χρησιμοποιεί σωσίες για ορισμένες εμφανίσεις.

Το ουκρανικό Nexta, μέσω Twitter, σχολιάζοντας την εμφάνιση Πούτιν ανέφερε: «Ένας άνδρας που μοιάζει λίγο με τον Πούτιν έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση στην προσαρτημένη Κριμαία. Δοκιμάζει νέο σωσία για το Δικαστήριο της Χάγης;».