Υπάρχει ακόμη ζωή στα ερείπια - Οι διασώστες ανέσυραν ζωντανά δύο αδέρφια 198 ώρες μετά τον σεισμό!

Οι διασώσεις συνεχίζονται, καθώς ακόμη και την 9η μέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία, υπάρχουν επιζώντες στα χαλάσματα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο 17χρονος Muhammed Enes και ο 20χρονος αδελφός του Abdulbaki στο Καχραμανμαράς ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια του 8όροφου διαμερίσματος, την 198η ώρα από τον σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου. Ο Enes ανέφερε ότι άλλοι 2 άνθρωποι ήταν ζωντανοί κάτω από τα συντρίμμια.

Ο 17χρονος επιζών, ο οποίος είδε το φως του ήλιου την 9η ημέρα μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία όπου έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 36.000 άνθρωποι, είπε ότι ήταν καλά στην υγεία του όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους. Λίγο μετά τον Enes, ο 20χρονος αδελφός του Abdulbaki απεγκλωβίστηκε ζωντανός από τα χαλάσματα.

Πως έγινε η διάσωση των δύο αδερφών την 9η ημέρα του σεισμού

Τα συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή εδώ και 9 ημέρες. Μόλις άκουσε τον ήχο, ο Muhammed Enes έφτασε ανάμεσα στα συντρίμμια στον 5ο όροφο του 8οροφου διαμερίσματος Pınar στη λεωφόρο Muhammed Dulkadiroğlu. Ο 17χρονος σημείωσε ότι η κατάστασή του είναι καλή και ότι άλλοι 2 άνθρωποι είναι ζωντανοί. Ο 20χρονος Abdulbaki, ο οποίος δηλώθηκε ότι ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Enes, διασώθηκε μετά από 15 λεπτά.

Ο θείος των δύο παιδιών δήλωσε, ότι τα ανίψια του είναι καλά και είναι ευγνώμονες για την κατάσταση αυτή, ενώ ευχαρίστησε τις αρχές έρευνας και διάσωσης για τις προσπάθειές τους.