Σεισμός στην Τουρκία: Ο διάσημος χαμογελαστός σεφ Burak ξεσπά σε κλάματα - «Σας παρακαλώ, βοηθήστε» (video)

Δεν είναι μόνο ο Nusret από τους πιο γνωστούς Τούρκους σεφ, πολύ γνωστός έχει γίνει στα social media και ο σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων Μπουράκ ο οποίος είναι πασίγνωστος για το χαρακτηριστικό του χαμόγελο στα βίντεο αλλά και τα «θηριώδη» γεύματα που δείχνει να ετοιμάζει.

Ο Μπουράκ βρίσκεται στην περιοχή Χατάι, μια από τις πόλεις της Τουρκίας που χτυπήθηκαν από το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ αλλά και αυτόν των 7,6 Ρίχτερ που ακολούθησε. Αρκεί μια ματιά στους λογαριασμούς του στα social media για να καταλάβει κανείς τη δημοτικότητά του. Έχει 69,4 εκατ. followers στο Tiktok, 44 εκατ. followers στο Instagram, 8,46 εκατ. συνδρομητές στο YouTube.

Ωστόσο τώρα το χαμόγελο έχει σβήσει. Σε βίντεό του από τη Χατάι, ο Burak κλαίει με λυγμούς για την καταστροφή.

«Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να το κάνει. Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος, σε κακή κατάσταση. Μας στέλνουν μηνύματα αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να κοινοποιήσουμε», λέει με κλάματα ο Μπουράκ.

Σε άλλο βίντεο είναι μπροστά στα χαλάσματα με κόσμο που ψάχνει τους δικούς του, ενώ σε ένα ακόμα δείχνει την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει φτάσει στην περιοχή.