Αποτρόπαιο έγκλημα στο Τέξας - Ένας 21χρονος αποκεφάλισε την σύζυγό του

Συγκλονίζει η είδηση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος στο Τέξας, με έναν άντρα 21 ετών, να αποκεφαλίζει την επίσης 21χρονη σύζυγό του, τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους, τον Οκτώβριο του 2022.

Η Άνγκι Ντίαζ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου ζούσε με τον 21χρονο Τζάρεντ Ντίκους. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του σερίφη Τρόι Γκούντρι: «Βρήκαμε ένα τμήμα του σώματός της. Ήταν διαμελισμένο και το σπίτι γεμάτο αίμα παντού».

Ο δράστης είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος στο ίδιο μέρος του σπιτιού που επιχείρησε να κρύψει και το κεφάλι της άτυχης γυναίκας.Ο 21χρονος, μετά από ανάκριση, ομολόγησε ότι ευθύνεται για τη δολοφονία της Άνγκι, με την οποία είχαν παντρευτεί στις 21 Οκτωβρίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης, συγγενείς του δράστη κάλεσαν την αστυνομία, ενώ όπως φαίνεται η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε με κουζινομάχαιρο την προηγούμενη ημέρα στις 11 περίπου το πρωί, σε οίκημα πίσω από το κύριο μέρος του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον σερίφη Γκούντρι, η αστυνομία είχε ενημερωθεί στο παρελθόν για περιστατικά βίας κατά της Άνγκι.

Η 21χρονη γυναίκα ήταν από τη Νικαράγουα, εργαζόταν ως γυμνάστρια και σύμφωνα με τις Αρχές δεν είχε άδεια παραμονής στις ΗΠΑ.