Σάνα Μαρίν: Νέο σκάνδαλο με βίντεο που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή της ροκ

Ένα 24ωρο μετά τη δημοσίευση των βίντεο με τη συμμετοχή της Φινλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν σε ξέφρενα πάρτι, έρχεται στη δημοσιότητα νέο υλικό με την ίδια να χορεύει αισθησιακά με έναν άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί.

 

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την 36χρονη Φινλανδή πολιτικό στο νυχτερινό κέντρο Klubi γύρω στις 4 το πρωί της 7ης Αυγούστου να έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση ενός άνδρα που – σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης – είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Σημειώνεται ότι η Μάριν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη. Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Σάνα Μαρίν, την φιλάει ενώ έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Alma καθώς και η influencer του TikTok Sabina Sarkka.

«Η Sanna χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί». Σύμφωνα με το Seiska η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλάμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας παραχώρησε συνεντεύξεις Τύπου με τη φωνή της να ακούγεται βραχνή. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών σε πάρτι που συμμετείχε. Η Σάνα Μαρίν προέβη σε αυτή τη διάψευση μιας και στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ακούγεται κάποιος να λέει τη λέξη «αλεύρι» που στη φινλανδική αργκό σημαίνει «κοκκαΐνη». Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα ποιος φώναξε αυτή τη λέξη.

Υπενθυμίζεται πως η Σάνα Μαρίν έγινε μία από τις νεότερες ηγέτες του κόσμου, ενώ είναι η νεότερη πολιτικός που ανέλαβε την πρωθυπουργία της Φινλανδίας, μόλις στα 34 της χρόνια. Μάλιστα δεν είναι η μοναδική γυναίκα πρωθυπουργός στη Σκανδιναβία αλλά και στη Βαλτική. Στη λίστα περιλαμβάνονται η  Katrin Jakobsdottir από την Ισλανδία, η Magdalena Andersson από τη Σουηδία, η Mette Frederiksen από τη Δανία καθώς και η Kaja Kallas από την Εσθονία.

Το «παιδί του ουράνιου τόξου» που έφτασε στην κορυφή

Η Σάνα Μαρίν γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1985 στο Ελσίνκι. Έζησε στο Έσποο και στο Πίρκαλα πριν μετακομίσει μόνιμα στο Τάμπερε. Οι γονείς της χώρισαν, όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή. Η οικογένειά της αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ο πατέρας της είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η Μάριν μεγάλωσε με τη μητέρα της και τη σύντροφο της.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «παιδί ουράνιου τόξου», καθώς είναι παιδί δυο ομόφυλων γονέων (δυο γυναικών). Ήταν επίσης το μοναδικό παιδί στην οικογένειά της και το πρώτο άτομο στην ίδια οικογένεια, που φοίτησε στο πανεπιστήμιο. Τον Ιανουάριο 2018 απέκτησε μια κόρη, την Έμμα, με τον σύζυγό της, Μάρκους Ράικονεν με τον οποίο παντρεύτηκε το 2020.

Από το δημοτικό συμβούλιο του Τάμπερε στην πρωθυπουργία

Η Μάριν αποφοίτησε από το Λύκειο του Πίρκαλα το 2004 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Τάμπερε από όπου και αποφοίτησε το 2017 έχοντας πάρει πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση. Το 2006 έγινε μέλος της νεολαίας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και έγινε η πρώτη αντιπρόεδρός του από το 2010 έως το 2012.

Στις φινλανδικές δημοτικές εκλογές του 2008 κατέβηκε ως υποψήφια αλλά δεν εξελέγη. Από το 2012 είναι ενεργό μέλος στην πολιτική ζωή της Φινλανδίας.

Στις εκλογές του 2012 εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο του Τάμπερε, σε ηλικία 27 ετών, και αυτό αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή στην πολιτική της καριέρα. Από το 2013 έως το 2017 ήταν προϊστάμενη στο δημοτικό συμβούλιο του Τάμπερε. Το 2017 επανεξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο του Τάμπερε. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην περιφέρεια του Τάμπερε ενώ ήταν μέλος του περιφερειακού συμβουλίου στο Πίρκανμαα από το 2013 έως το 2016.

Το 2014 η Μάριν εξελέγη ως δεύτερη αναπληρώτρια ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Το 2017 εκλέχθηκε ως η πρώτη αναπληρώτρια ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Το 2015, σε ηλικία 30 ετών, εκλέχθηκε στο Κοινοβούλιο της Φινλανδίας ως βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας του Πίρκανμαα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, επανεκλέχθηκε στην ίδια θέση. Στις 6 Ιουνίου 2019, έγινε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Τον Δεκέμβριο 2019, ήταν υποψήφια με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα για να διαδεχθεί τον Άντι Ρίνε στη θέση του πρωθυπουργού της Φινλανδίας. Ο Ρίνε είχε λάβει μια ευρεία κριτική για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετώπιζε τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη χώρα.

Η Μάριν αποτελούσε καλύτερη επιλογή από τον αντίπαλό της, Άντι Λίντμαν. Σήμερα η Μάριν ηγείται της Κυβέρνησης, που δημιουργήθηκε από τον συνασπισμό πέντε κομμάτων. Σημειώνεται πως οι 12 από τους 19 υπουργούς σε αυτό το υπουργικό συμβούλιο είναι γυναίκες, ενώ ο πεντακομματικός συνασπισμός παρέμεινε ο ίδιος όπως και με την Κυβέρνηση Ρίνε.

Δείτε βίντεο: Σάνα Μαρίν: Έκανα τεστ για ναρκωτικά – Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα την επόμενη εβδομάδα