Αποκάλυψη Σάνα Μαρίν: Έκανε τεστ ναρκωτικών ουσιών

Στην παραδοχή ότι έκανε τεστ για ναρκωτικές ουσίες προχώρησε νωρίτερα την Παρασκευή η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν. Και όλα αυτά μετά το σάλο που ξέσπασε έπειτα από τη δημοσίευση βίντεο που την δείχνουν να συμμετέχει σε πάρτι που ακούγεται η λέξη «αλεύρι» που στη φινλανδική αργκό σημαίνει κοκαΐνη.

«Σήμερα έκανα τεστ για ναρκωτικά και τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε μία εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη κατοικία της στην Κεσαράντα.  «Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», πρόσθεσε. Ακόμη επανέλαβε ότι είναι αναστατωμένη σχετικά με τη διαρροή των βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως χθες Πέμπτη βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού που ηγείται η Μαρίν της ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών. Μάλιστα όταν η ίδια ρωτήθηκε εάν βρισκόταν σε μέρος όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών απάντησε πως «φυσικά δεν μπορώ να ξέρω εάν κάποιος έκανε χρήση από την στιγμή που δεν το έχω δει. Το βράδυ που τραβήχτηκε το βίντεο δεν παρατήρησα να έχει γίνει χρήση ναρκωτικών από κάποιον».

Εντωμεταξύ δεν δίστασε να απαντήσει στον καιταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε ακόμα και για το βίντεο που την δείχνει να χορεύει αισθησιακά με Φινλανδό τραγουδιστή.  Συγκεκριμένα είπε ότι είναι σε γνώση της πώς βιντεοσκοπείται διαρκώς, πρόσθεσε ωστόσο ότι εμπιστεύεται τους πολίτες που «κατανοούν την ανάγκη για ελεύθερο χρόνο και ιδιωτικότητα της πρωθυπουργού».