Έφυγε από τη ζωή ο Βραζιλιάνος «Hulk», ο bodybuilder που έκανε ενέσεις λαδιού για να «φουσκώσει»

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από η ζωή, στις 26 Ιουλίου, ο Βραζιλιάνος bodybuilder Βαλντίρ Σεγκάτο ή αλλιώς Βαλντίρ Synthol ή «Hulk», ο οποίος ήταν γνωστός και για τις ενέσεις λαδιού που έκανε για να φουσκώσει τους μύες του.

Ο Βραζιλιάνος bodybuilder και διάσημος TikToker με περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους, έκανε αυτές τις ενέσεις για αρκετά χρόνια, παρότι τον είχαν προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει από εγκεφαλικό επεισόδιο και διάφορες λοιμώξεις. Εκτός από τους δικέφαλους, ήθελε να αυξήσει το στήθος και τους ραχιαίους του.

Ο Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο είχε βάλει στόχο να γίνει σαν τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ενώ θαύμαζε φανταστικούς χαρακτήρες όπως τον Hulk. Απολάμβανε που ήταν γνωστός στην περιοχή του ως «το τέρας».

Πριν από έξι χρόνια, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Όμως, ο Σεγκάτο απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.