Ο 18χρονος μακελάρης του Τέξας «δεχόταν bullying για τη φτωχή του οικογένεια και το τραύλισμά του» - Τι λέει πρώην συμμαθητής του

Μοναχικός σαν χαρακτήρας, με επιθετικές τάσεις, φαίνεται να ήταν 18χρονος ο μακελάρης του Τέξας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με αυτόν τον τρόπο περιγράφουν πρώην συμμαθητές και συνάδελφοι του τον Σαλβαντόρ Ράμος, ο οποίος έσπειρε χθες τον θάνατο σε δημοτικό σχολείο της πόλης Ουβάλντε του Τέξας, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο δασκάλες.

Σύμφωνα με την Washington Post ο 18χρονος δεχόταν συχνά σκληρά πειράγματα από συμμαθητές του επειδή τραύλιζε και για τα ρούχα του, ενώ του έκαναν και ομοφοβικά σχόλια. Πρώην συμμαθητής του είπε στο CNN ότι ήταν κάπως «κοντά» με τον Ράμος και έπαιζαν μαζί βιντεοπαιχνίδια κι ότι στον μακελάρη του Τέξας άρεσε ιδιαίτερα το “Call of Duty”.

Γείτονά του ανέφερε  στο τοπικό δίκτυο Newsy του Τέξας ότι είδε τον 18χρονο, που εργαζόταν σε εστιατόριο της αλυσίδας Wendy’s, να διαπληκτίζεται με τη γιαγιά του υποστηρίζοντας ότι ήταν «οργισμένος επειδή δεν αποφοίτησε» από το Λύκειο.

Ο Ράμος με έναν γεμιστήρα στα χέρια του / Εικόνα: salv8dor_/Instagram

 

Η γιαγιά ούρλιαξε στη συνέχεια: «με πυροβόλησε, με πυροβόλησε» κι ο Ράμος πήδηξε στο αυτοκίνητό του, απομακρύνθηκε και αφού τράκαρε λίγο πιο κάτω, βγήκε έξω και ξεκίνησε το μακελειό. Όπως αναφέρει η Washington Post ο μακελάρης του Τέξας πήγε στο δημοτικό σχολείο κι άρχισε να σκοτώνει τα παιδιά ένα 24ωρο μετά την αποφοίτηση των συμμαθητών του.

Στο μεταξύ, συνάδελφοι του Ράμος στο εστιατόριο της αλυσίδας Wendy’s είπαν στο Daily Beast ότι είχε επιθετικές τάσεις και έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε γυναίκες υπαλλήλους. Οι ίδιοι τον χαρακτήρισαν «ήσυχο» και «αντικοινωνικό».

«Μερικές φορές φερόταν πολύ ωμά στα κορίτσια κι έναν από τους μάγειρες ρωτώντας απειλητικά: “ξέρετε ποιος είμαι εγώ”; Κι έστελνε και ανάρμοστα μηνύματα στις κυρίες», είπε ένας από τους συναδέλφους του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν πολλά βίντεο με τον μακελάρη να πλακώνεται στο ξύλο με άλλα άτομα φορώντας γάντια πυγμαχίας σε τοπικό πάρκο. «Τα κουβαλούσε μαζί του», είπε.

Ένας πρώην συμμαθητής του είπε ότι Ράμος εμφανιζόταν ολοένα και πιο αραιά στο λύκειο του Ουβάλντε στο Τέξας καθώς τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν για τα ρούχα που φορούσε και τις οικονομικές δυσχέρειες της οικογένειάς του. «Δεν πήγαινε στο σχολείο, σιγά σιγά σταμάτησε. Σπάνια ερχόταν», είπε.