Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που συνομιλούσε με τον Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία - Πρόκειται για τον διάδοχό του;

Φουντώνουν για άλλη μια φορά οι φήμες για την υγεία του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, και τα σενάρια περί διαδοχής.

Τις φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση στο Κρεμλίνο πυροδότησε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και τον απεικονίζει να συνομιλεί μ’ έναν άγνωστο άνδρα για αρκετά λεπτά, κατά διάρκεια της παρέλασης για την Ημέρα της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας την περασμένη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος εθεάθη να κουτσαίνει και να κάθεται στην καρέκλα του με μια κουβέρτα κατά τις εκδηλώσεις για την Ημέρας της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία.

Όπως γράφει το περιοδικό «Newsweek», κυκλοφόρησε βίντεο στο Twitter στο οποίο Πούτιν μιλά σε έναν άνδρα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ο οποίος πιστεύεται πως είναι ο αντικαταστάτης του.

Το σχετικό βίντεο με τη συνομιλία των δύο ανδρών ανέβασε στο Twitter o Oυκρανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, Ιγκόρ Σούσκο, και έχει ήδη πάνω από 45 χιλιάδες προβολές, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek». Ο Ιγκόρ Σούσκο υποστηρίζει ότι ο άνδρας αυτός είναι πιθανότατα ο Ντμίτρι Κοβάλεφ.

«Ο νεαρός άνδρας που είχε μια μακρά και ειλικρινή συνομιλία με τον Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο επικεφαλής τμήματος της ρωσικής προεδρικής διοίκησης, Ντμίτρι Κοβάλεφ», έγραψε ο Ουκρανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων στο Twitter, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. «Ωστόσο, οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν ότι θα μπορούσε να είναι ο εκλεκτός διάδοχος του Πούτιν», πρόσθεσε.

Το Newsweek, όπως αναφέρεται, δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα αν αυτή είναι η πραγματική ταυτότητα του άνδρα.

Εκτός από τον Ιγκόρ Σούσκο, και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Baza» ανέφερε στο Telegram ότι ο Βλαντιίμιρ Πούτιν συνομιλεί με τον Κοβάλεφ που είναι πιθανόν ο διάδοχος του Ρώσου ηγέτη. Το σχετικό άρθρο παραθέτει μάλιστα και κάποια προσωπικά στοιχεία για τον Κοβάλεφ.