«Tίποτα δεν έχει κριθεί», δήλωσε ο Μακρόν και φόρεσε ... τα γάντια του μποξ (Video)

Tα γάντια της πυγμαχίας φόρεσε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δίνει τις τελευταίες «μάχες» μέχρι τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής 24/4.

«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», είπε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μακρόν επισκέφθηκε το Σεν-Ντενί, μια περιοχή όπου ο αριστερός υποψήφιος Ζαν Λικ Μελανσόν έλαβε περί το 60% στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο Μακρόν, μάλιστα, επισκεπτόμενος αθλητικό κέντρο της περιοχής, ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε κάποια χτυπήματα μαζί του.

Μακρόν στηρίζουν Ευρωπαίοι ηγέτες

Την ίδια ώρα, οι επικεφαλής των κυβερνήσεων Γερμανίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας παρεμβαίνουν εμμέσως στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στη Γαλλία.

Όλαφ Σολτς, Πέδρο Σάντσεθ και Αντόνιο Κόστα καλούν εμμέσως τους Γάλλους να ψηφίσουν τον Εμανουέλ Μακρόν και όχι τη Μαρίν Λεπέν στο δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, με άρθρο τους που δημοσιεύεται σήμερα από την εφημερίδα «Le Monde».

«Η επιλογή με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο γαλλικός λαός είναι κρίσιμη για τη Γαλλία και για καθέναν από εμάς στην Ευρώπη. Είναι η επιλογή ανάμεσα σ’ έναν δημοκράτη υποψήφιο, που πιστεύει ότι η Γαλλία είναι πιο ισχυρή μέσα σε μια ισχυρή και αυτόνομη Ευρωπαϊκή Ένωση, και μία υποψήφια της άκρας δεξιάς, η οποία τάσσεται ανοικτά στο πλευρό αυτών που επιτίθενται στην ελευθερία μας και στη δημοκρατία μας» γράφουν, χωρίς να τους κατονομάσουν.