Σοκαριστική καταγγελία για Ρώσο στρατιώτη - Φέρεται να βίασε και να πυροβόλησε βρέφος

Σοκ έχει προκαλέσει μια καταγγελία, σύμφωνα με την οποία Ρώσος στρατιώτης βίασε και σκότωσε ένα μωρό ενός έτους στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του NEXTA, ο 24χρονος στρατιώτης Αlexei Bychkov, βιντεοσκόπησε την εν λόγω πράξη, αποσκοπώντας στην πώληση του βίντεο στο darkweb. Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, συνελήφθη.

Το βίντεο φέρεται να κοινοποιήθηκε στο Telegram και σε άλλους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, αν και λίγες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή την ώρα.

Η Mirror μεταδίδει ότι ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας έστειλε αποτρόπαιες εικόνες και βίντεο σε έναν συνάδελφό του στρατιώτη και έτσι διαδόθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω βίντεο κατέβηκε άμεσα από την πλατφόρμα Telegram.

 

Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, η αποτρόπαια αυτή πράξη θα προστεθεί στις θηριωδίες των στρατευμάτων του Κρεμλίνου, που σοκάρουν τον κόσμο, καθώς οι Ρώσοι κατηγορούνται επανειλημμένα για εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία και ομαδικούς βιασμούς.

Η φωτογραφία και τα στοιχεία του 24χρονου κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου ενώ στο twitter υπάρχει παγκόσμια κατακραυγή για την κτηνώδη αυτή πράξη.