Cancel Γουίλ Σμιθ: Το Χόλιγουντ βάζει τον ηθοποιό στον πάγο - Αναβάλλονται ταινίες του

Μετά το περίφημο πλέον συμβάν με το χαστούκι που έριξε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ, ο ηθοποιός ζήτησε συγνώμη και ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Φαίνεται ότι αυτές του οι κινήσεις δεν είναι αρκετές και αρκετοί στο Χόλιγουντ «θέλουν αίμα». Και θα το πάρουν, καθώς ήδη οι παραγωγές στις οποίες ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχει ο ηθοποιός αναβάλονται η μια μετά την άλλη.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η ταινία του Netflix «Fast & Loose», στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Σμιθ έχει ήδη αναβληθεί επ’ αόριστον. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντέιβιντ Λιτς, λίγες εβδομάδες πριν τα Όσκαρ, είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ταινία και το Netflix αναζητούσε αντικαταστάτη. Μετά το χαστούκι η αναζήτηση σταμάτησε και το πρότζεκτ μπήκε οριστικά στον πάγο.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ταινία «Bad Boys 4» της Sony, η οποία ανακοίνωσε ότι παγώνει την παραγωγή μέχρι νεωτέρας, ή και μέχρι ποτέ, που είναι το πιο πιθανό.

Από τους ανθρώπους της βιομηχανίας κρίνεται ότι αυτές οι δύο ταινίες είναι μόνο η αρχή και ο Σμιθ θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα ένα διάστημα χωρις δουλειά, έως ότου κάποιο άλλο σκάνδαλο επισκιάσει το δικό του και ξαναμπεί στην παραγωγή.

Ο Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστεί και στο «Emancipation» του Αντουάν Φουκουά, που γυρίστηκε για λογαριασμό της Apple TV+ και είναι ήδη έτοιμο. Η ταινία ήταν εκείνη που θα έβαζε την Apple TV+ στο παιχνίδι των Όσκαρ. Η πλατφόρμα όμως, απέφυγε να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της και πιθανώς θα την αφήσει στο «συρτάρι» μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος, κάτι που δύσκολα θα συμβεί μέσα στο 2022.