Τραγωδία στην Ελβετία - Τετραμελής οικογένεια αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 7ο όροφο

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Μοντρέ της Ελβετίας, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων από τα πέντε μέλη της.

Το πέμπτο μέλος της ίδιας οικογένειας, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.Οι λόγοι της οικογενειακής τραγωδίας παραμένουν ακόμη άγνωστοι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας, γαλλικής υπηκοότητας,  για ένα πρόβλημα με την εκπαίδευση του ενός από τα παιδιά της και συγκεκριμένα για εκτελέσουν ένα ένταλμα αναφορικά με την κατ’ οίκον εκπαίδευση του παιδιού.

Οι γονείς ρώτησαν ποιος είναι και όταν οι αστυνομικοί τους είπαν, αποφάσισαν για άγνωστο λόγο να πηδήξουν στο κενό από τον 7ο όροφο του διαμερίσματός τους.

Οι αστυνομικοί ωστόσο που ήταν έξω από την πόρτα του διαμερίσματος δεν κατάλαβαν τίποτα και αφού περίμεναν για κάποια ώρα να τους ανοίξουν την πόρτα τελικά αποφάσισαν να φύγουν. Όταν κατέβηκαν στο δρόμο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους νεκρούς και άλλους συναδέλφους τους, οι οποίοι είχαν φτάσει στο σημείο, αφού στο μεταξύ ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Aυτά δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του τοπικού καντονιού,  Ζαν Κριστόφ Σοτερέλ, στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

«Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν κεκλεισμένων των θυρών. Τα θύματα βρίσκονταν στο διαμέρισμα και κατόπιν έπεσαν από το μπαλκόνι. Αν πρόκειται για μια πτώση ή για άλλες συνθήκες, η έρευνα θα καθορίσει με τι έχουμε να κάνουμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Εν αναμονή της επίσημης ταυτοποίησης των θυμάτων, φαίνεται πως οι 5 άνθρωποι που έπεσαν από το μπαλκόνι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας γαλλικής υπηκοότητας: Ο πατέρας, η σύζυγός του, 41 ετών, η δίδυμη αδελφή της και η 8χρονη κόρη του ζευγαριού είναι οι τέσσερις νεκροί. Ο γιος, ηλικίας 15 ετών, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.