Όσκαρ 2022: Πρόταση για να εμφανιστεί σε ζωντανή σύνδεση ο Βoλοντίμιρ Ζελένσκι

Θα εμφανιστεί ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ; Άγνωστο, πάντως η πρόταση έγινε και μάλιστα από μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, την Έιμι Σούμερ.

«Το πρότεινα στ’ αλήθεια. Προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να έχουμε τον Ζελένσκι μέσω δορυφόρου ή έστω μαγνητοσκοπημένο, στην τελετή, γιατί πιστεύω ότι η δημοτικότητα των Όσκαρ είναι κάτι που θα βοηθήσει την Ουκρανία», είπε η Σούμερ στον Τζίμι Φάλονολ στο σόου του οποίου ήταν καλεσμένη.

Οι παραγωγοί της βραδιάς δεν φαίνεται να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό της Σούμερ, καθώς κατά πάσα πιθανότητα η πρότασή της θα απορριφθεί τελικά, καθώς δεν επιθυμούν να πολιτικοποιήσουν την τελετή.

«Νομίζω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να σχολιάσουμε κάποια πράγματα. Δεν φοβάμαι καθόλου να αγγίξω το θέμα του πολέμου, αλλά δεν είμαι παραγωγός της τελετής και δεν αποφασίζω. Υπάρχει σίγουρα πίεση του τύπου “άσε τους ανθρώπους να ξεχαστούν, είναι μόνο μια νύχτα”, αλλά τόσα βλέμματα και αυτιά θα είναι στραμμένα σε εμάς εκείνο το βράδυ», συμπλήρωσε η ηθοποιος.

Η Σούμερ θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την Κυριακή (προς ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) 27 Μαρτίου μαζί με τις Γουάντα Σάικς και Ρετζίνα Κινγκ. Η 94η τελετή των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες.