Δημοσιογράφος του Fox News τραυματίστηκε έξω από το Κίεβο

Δημοσιογράφος του Fox News  τραυματίστηκε έξω από το Κίεβο, στην Ουκρανία, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, που γνωστοποίησε την είδηση στη ζωντανή μετάδοσή του, για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Ανακοινώνοντας την είδηση στον τηλεοπτικό αέρα, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «America Reports», Τζον Ρόμπερτς, δήλωσε ότι για την ώρα «υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για το θέμα, όμως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία και να διαλευκανθεί η εικόνα».

Σημειώνεται ότι η είδηση έρχεται λίγες ώρες αφότου ο 51χρονος σκηνοθέτης, πρώην συνεργάτης των New York Times, Μπρεντ Ρενό, έπεσε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι στην πόλη Ιρπίν, σύμφωνα με την αστυνομία του Κιέβου.

Την τραγική είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής, Αντρέι Νεμπίτοφ με ανάρτησή του στο Facebook, επιβεβαιώνοντας πως η αποστολή των δημοσιογράφων δέχθηκε ρωσικά πυρά.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας του Κιέβου υποστήριξε ότι εκτός του Μπρεντ Ρενό, ένας ακόμα δημοσιογράφος τραυματίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις στο Ιρπίν.