Ζευγάρι στην Ινδία πήγε στο γάμο του με ... κατσαρόλα! (Video)

Έναν ιδιαιτέρως ευρηματικό τρόπο επιστράτευσε ένα ζευγάρι στην Ινδία για να εμφανιστεί στον γάμο του, ο οποίος, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην πολιτεία Κεράλα, βρισκόταν αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της αναβολής.

Δεδομένου ότι οι ισχυρές βροχές στην περιοχή είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους, ο μόνο τρόπος μετακίνησης ήταν τα πλωτά μέσα. Το ζευγάρι πάντως, ο Akash Kunjumon (26 ετών) και η Aiswarya (22 ετών), πραγματικά πρωτοτύπησαν στην επιλογή μέσου, καθώς επέλεξαν να φτάσουν στο γάμο με μια μεγάλη κατσαρόλα!

O άνδρας ζήτησε να μην χρησιμοποιηθεί το επώνυμο της γυναίκας του, ως ένδειξη σεβασμού προς την οικογένειά της, που είχε αντιταχθεί στον γάμο.

Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τους μελλόνυμφους να διασχίζουν τους πλημμυρισμένους δρόμους μέσα σε ένα μεγάλο αλουμινένιο σκεύος μαγειρικής, ενώ δύο άτομα το σπρώχνουν πάνω στο νερό. Παράλληλα, ένας φωτογράφος απαθανατίζει τις στιγμές.

Το ζευγάρι φέρεται να δανείστηκε το δοχείο από έναν τοπικό ναό και σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν η μόνη τους επιλογή για να φτάσουν στο γαμήλιο ραντεβού στην ώρα τους. Μάλιστα, ενώ μπορούσαν να αναβάλουν το μυστήριο, δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο.

Η μητέρα του Kunjumon, 44 ετών, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ανέφερε το εξής: «Είχαμε κανονίσει τον γάμο και τον κάναμε την προγραμματισμένη ώρα παρά τις πλημμύρες».