Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στην Κύπρο - Μπήκαν μπουλντόζες στην Αμμόχωστο (Video, Εικόνες)

Συνεχίζονται οι προκλητικές ενέργειες από το κατοχικό καθεστώς στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων με τις «αρχές»του ψευδοκράτους να υλοποιούν τις εξαγγελίες Ερντογάν – Τατάρ για άνοιγμα ενός ακόμη τμήματος της περιοχής, η οποία αντιστοιχεί στο 3,5% της έκτασης της πόλης.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, μπουλντόζες και εκσκαφείς εμφανίστηκαν σήμερα στην οδό Ανεξαρτησίας ,στο 3,5% του κλειστού Βαρωσίου.

Στις νέες αυτές εργασίες που πραγματοποιούνται στην περίκλειστη περιοχή του Βαρωσίου προβαίνει σήμερα το κατοχικό καθεστώς και συγκεκριμένα στο τμήμα της περιφραγμένης πόλης, για το οποίο στις 20 Ιουλίου ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ είχε ανακοινώσει πως θα «αποστρατικοποιηθεί και θα ανοίξει πιλοτικά».

Αμμόχωστος

Όπως μεταδίδει το philenews, έχουν αφαιρεθεί τα συρματοπλέγματα, ενώ μπουλντόζες, μικρά και μεγάλα φορτηγά, αλλά και υπάλληλοι του «δημαρχείου» Αμμοχώστου και στρατιώτες – κάνουν εργασίες καθαριότητας, αναστήλωσης, χωματουργικές και διόρθωσης δρόμων και πεζοδρομίων.

Αμμόχωστος