Nέο κίνητρο εμβολιασμού από τον Δήμαρχο Λονδίνου: Εμβολιαστείτε και κερδίστε εισιτήρια για τον τελικό του EURO

Σε μία ιδιαίτερη και αμφιλεγόμενη κίνηση προχώρησε ο Δήμαρχος του Λονδίνου προκειμένου να «πείσει», όπως υποστηρίζει, τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, με εισιτήρια για τον τελικό του EURO2020 επιχειρεί να δελεάσει ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, τους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Όσοι αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου και είναι σε θέση να το αποδείξουν, μπορούν να συμμετέχουν σε κλήρωση για εισιτήρια που θα τους εξασφαλίσουν να δουν δωρεάν τον τελικό του Euro 2020.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Σαντίκ Καν, δύο εισιτήρια του τελικού του EURO 2020 θα δοθούν σε Βρετανούς που θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν με την 1η δόση τις επόμενες ημέρες, ενώ άλλα 50 διπλά εισιτήρια (δηλαδή 100 εισιτήρια), θα δοθούν για τη ζώνη των οπαδών, στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει αύριο τη Δανία, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, με μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Για να κερδίσουν τα εισιτήρια του τελικού, οι Βρετανοί που θα εμβολιαστούν από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου, θα πρέπει να παρουσιάσουν αποδείξεις ότι πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο για την πρώτη δόση, ή να παρουσιάσουν χαρτί με το ραντεβού τους.

Όσοι μάλιστα ανεβάσουν φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον εμβολιασμό ή με το αποδεικτικό εμβολιασμού, θα μπουν δύο φορές στην κλήρωση.

«Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Λονδίνου, κάνοντας για ακόμη μια φορά έκκληση να εμβολιαστούν όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα.