«Πάρτι» στο Τwitter για το παντελόνι του Τραμπ-Tο φορούσε τελικά ανάποδα ή όχι;

«Επεισοδιακή» αποδείχθηκε η επανεμφάνιση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ,  Ντόναλντ Τραμπ, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι φορούσε ανάποδα το παντελόνι του, καθώς δεν μπορούσαν να διακρίνουν κάποιο φερμουάρ στο μπροστινό μέρος του.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο από την ομιλία του Τραμπ την περασμένη Παρασκευή στο Γκρίνβιλ στη Βόρεια Καρολίνα άρχισε να κάνει τον γύρω του διαδικτύου και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να λύσουν τον γρίφο για το παντελόνι που έκανε μια σακούλα στο επίμαχο σημείο. Δεν φαινόταν μάλιστα κάποιο φερμουάρ ή κουμπί.

Στο πλαίσιο αυτό, στο Twitter στήθηκε «πάρτι» για το αν φόρεσε το παντελόνι του ανάποδα. Σε στιγμιότυπο βίντεο που ανέβηκε στα social media διακρίνεται το παντελόνι του Ντόναλντ Τραμπ χωρίς φερμουάρ.

Μεταξύ τον χρηστών του Twitter υπήρξε διχογνωμία για για το συγκεκριμένο ζήτημα, με αρκετούς να διερωτώνται στα σχόλια αν όντως κάτι τέτοιο συνέβη στ’ αλήθεια, κάποιοι υποστήριξαν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χρειάζεται βοήθεια για να βάλει το παντελόνι του, ενώ κάποιοι άλλοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι απλά φορούσε παντελόνι με λάστιχο στη μέση και, για το λόγο αυτό, δεν φαινόταν το φερμουάρ.

Στα πλάνα από τα βίντεο και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν το παντελόνι του Ντόναλντ Τραμπ έχει φερμουάρ. Το βίντεο είχε διαπιστώσει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «New York Daily News», Μπράντον Φρίντμαν, ο οποίος έγραψε ότι «ο Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε τη μεγάλη ομιλία του σήμερα με το παντελόνι του να είναι φορεμένο ανάποδα. Κοιτάξτε το από κοντά και πείτε μου ότι κάνω λάθος».

Η ιστοσελίδα Snopes, ωστόσο, που ελέγχει τα γεγονότα χάλασε την χαρά των επικριτών του Ντόναλντ Τραμπ, διαπιστώνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, στην πραγματικότητα, δεν φορούσε ανάποδα το παντελόνι του. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες της εκδήλωσης, τα μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία, με κάποιες από αυτές να δείχνουν ξεκάθαρα το φερμουάρ στο παντελόνι του.