Αναστάτωση στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Νόξβιλ-Αναφορές για αρκετούς τραυματίες

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, καθώς στις 15:00 (τοπική ώρα) σημειώθηκε ένα νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε σχολείο και συγκεκριμένα σε λύκειο του Νόξβιλ, στο Τενεσί.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τα ξένα ΜΜΕ, λόγω των πυροβολισμών  υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» σημειώνει το αστυνομικό τμήμα της πόλης Νόξβιλ των ΗΠΑ, που απευθύνει έκκληση σε όσους βρίσκονται κοντά στο σημείο να εκκενώσουν την περιοχή.

Παράλληλα, το CNN μεταφέρει την πρώτη ενημέρωση του αστυνομικού τμήματος του Νόξβιλ στο Τενεσί, που τονίζει πως πολλοί άνδρες των Αρχών έχουν μεταβεί στο λύκειο Austin-East όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο του περιστατικού βρίσκονται περιπολικά, αλλά και ασθενοφόρα προκειμένου να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς των μαθητών, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τον τρόπο που θα εκκενωθεί το σχολικό συγκρότημα.