Η Άνγκελα Μέρκελ αποκαλύπτει: «Ξυπνάω μέσα στη νύχτα-Στριφογυρίζω τις σκέψεις στο μυαλό μου πριν πάρω αποφάσεις»

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, αποκάλυψε ότι ξυπνάει συχνά μέσα στη νύχτα, σκεπτόμενη την πανδημία και τους τρόπους διαχείρισής της.

«Μου συμβαίνει να ξυπνάω τη νύχτα και να σκέφτομαι όσα συμβαίνουν. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα επίσης, καθώς πρέπει να σκεφτόμαστε σωστά, στριφογυρίζω ξανά και ξανά τις σκέψεις στο μυαλό μου, προτού πάρω αποφάσεις, και όλο αυτό με ανησυχεί, είναι αλήθεια», ανέφερε η ίδια σε μια συνέντευξη της στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.

Αν και δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, σημείωσε ότι έπρεπε να αποδεχθεί το κλείσιμο των κομμωτηρίων που αποφασίστηκε τον Νοέμβριο και να συνηθίσει το γεγονός ότι θα έχει λίγες γκρίζες τρίχες.

Είπε, ωστόσο, ότι είχε την τύχη να έχει «μια βοηθό με την οποία τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης». Στην τελική, «θα πρέπει να ζούμε με μαλλιά που γκριζάρουν».

«Θα χαρώ επίσης όταν τα κομμωτήρια μπορέσουν να ξανανοίξουν», προσέθεσε η Μέρκελ, χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επαναλειτουργία τους.