Καμάλα Χάρις: Την... άσπρισαν στο εξώφυλλο της Vogue - Σάλος στα social media

Σάλος έχει ξεσπάσει με το εξώφυλλο του περιοδικού «Vogue» για το τεύχος Φεβρουαρίου όπου απεικονίζεται η Καμάλα Χάρις, η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ με το πρόσωπό της να είναι ιδιαίτερα φωτεινό…

Οι χρήστες στα social media ξεσηκώθηκαν για τις δύο φωτογραφίες που επίλεξε να ανεβάσει στο Διαδίκτυο το περιοδικό και αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η «Vogue» βρέθηκε στη δίνη σφοδρών επικριτικών σχολίων μετά τη δημοσιοποίηση μέσω Twitter των φωτογραφιών του εξωφύλλου που θα έχει στο τεύχος του επόμενου μήνα.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η πρώτη γυναίκα στον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη Αφροαμερικανή, η οποία ωστόσο εμφανίζεται ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη.

«Πάντα λέω το εξής: Μπορεί να είμαι η πρώτη για πολλά πράγματα, αλλά θα σιγουρευτώ ώστε να μην είμαι η τελευταία», δήλωσε η Καμάλα Χάρις στη συνέντευξή τους προσθέτοντας: «Σκεφτόμουν τα ανίψια μου, που θα γνωρίσουν σε αυτό τον κόσμο μόνο μία γυναίκα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, μία έγχρωμη γυναίκα, μία μαύρη γυναίκα, μία γυναίκα με γονείς που γεννήθηκαν εκτός των ΗΠΑ».

Τα λεγόμενα της Καμάλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα όταν οι φωτογραφίες για το εξώφυλλο ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Τότε αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι το πρόσωπό της είχε ξασπρίσει ενώ η επιλογή των αγαπημένων της αθλητικών «Converse» δεν ήταν και ότι καλύτερο για μία νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Μάλιστα, πολλοί χρήστες έριξαν την ευθύνη στην διευθύντρια του περιοδικού Άννα Γουίντουρ την οποία κατηγόρησαν για «χαμηλής ποιότητας εξώφυλλο».

Στη μία φωτογραφία που ανέβασε το περιοδικό, η Καμάλα ποζάρει μπροστά σε μια αστραφτερή ροζ μεταξωτή κουρτίνα, με μαύρο κοστούμι και τα διάσημα αθλητικά της.