«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μπάιντεν κατά του Τραμπ: Καλύτερα που δεν θα έρθει στην ορκωμοσία μου-Είναι ντροπή για τη χώρα

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, από την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να μην παραστεί στην ορκωμοσία του, στις 20 Ιανουαρίου.

«Αυτό είναι καλό» ανέφερε ο Μπάιντεν, συμπληρώνοντας ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς είναι «καλοδεχούμενος» στην τελετή.

«Είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα στα οποία συμφωνούμε εμείς οι δύο», δήλωσε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, μιλώντας για τον Ντόναλντ Τραμπ και την απόφασή του να μην παραβρεθεί στην ορκωμοσία του διαδόχου του, στις 20 Ιανουαρίου.

«Καλύτερα», «έχει ξεπεράσει ακόμη και τις χειρότερες ανησυχίες μου για εκείνον. Είναι μια ντροπή για τη χώρα, μας έχει ντροπιάσει σε όλο τον πλανήτη. Δεν αξίζει, δεν αξίζει να κατέχει αυτό το αξίωμα», σημείωσε ο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Τραμπ  ως έναν από τους πιο ανίκανους προέδρους στην Ιστορία της Αμερικής.

Ο Μπάιντεν υπογράμμισε παράλληλα  ότι έχει εμπιστοσύνη στη Μυστική Υπηρεσία, ότι θα φροντίσει να διεξαχθεί «με ασφάλεια» η τελετή της ορκωμοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε μέσω ανάρτησής του στο  Twitter ότι δεν θα παρευρίσκεται στην ορκωμοσία του νέου προέδρου, Τζο Μπάιντεν.

«Για όσους ρωτάνε, δεν θα πάω στην ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου»,  έγραψε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Επισημαίνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στο Twitter δύο σχεδόν ημέρες αφότου το μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατέβασε τις αναρτήσεις του που αφορούσαν τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.