Επίθεση με βιτριόλι: Η Μαρία Μενούνος στο πλευρό της Ιωάννας-Διέθεσε χρήματα για την αποκατάστασή της

Στην πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ να συγκεντρώσει μέσω διαδικτύου χρήματα για την Ιωάννα, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, ανταποκρίθηκε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός, Μαρία Μενούνος.

Ειδικότερα, η Αννίτα Ναθαναήλ άνοιξε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο GoFundMe με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση της Ιωάννας, η οποία έχει υποβληθεί σε απανωτές εγχειρήσεις μετά την επίθεση με βιτριόλι που της άφησε σημάδια στο πρόσωπο.

«Η φίλη μας μάχεται θαρραλέα με την απρόκλητη επίθεση. Πιστεύουμε πως είναι μια πραγματική μαχητής» γράφει η Αννίτα Ναθαναήλ στη σελίδα, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 13.000 δολάρια.

gofundme αννίτα ναθαναήλ ιωάννα επίθεση βιτριόλι

Στην έκκληση της Αννίτας Ναθαναήλ ανταποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, και η Μαρία Μενούνος, η οποία δώρισε 1.000 δολάρια, όπως φαίνεται στη σχετική ιστοσελίδα.

Η ίδια δεν αρκέστηκε, ωστόσο, μόνο στη ενέργεια αυτή, αλλά δημοσίευσε την προσπάθεια   και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Είναι απαίσιο. Παρακαλώ βοηθήστε το θύμα επίθεσης με βιτριόλι, την Ιωάννα Παλιοσπύρου» αναφέρει στην ανάρτησή της, παραθέτοντας τον σύνδεσμο που οδηγεί στον διαδικτυακό έρανο.