Σε καραντίνα ξανά, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον

Σε αυτοαπομόνωση έχει μπει για δεύτερη φορά, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, αφότου ενημερώθηκε πως είχε επαφή με άνθρωπο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Την είδηση περί καραντίνας επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της Βρετανίας, ο οποίος τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα του ιού.

«Ο Πρωθυπουργός ειδοποιήθηκε σήμερα από το NHS ότι απαιτείται να απομονωθεί, ως επαφή κάποιου που διαγνωστεί θετικός στον κορωνoϊό» είπε.

«Ο πρωθυπουργός θα ακολουθήσει τους κανόνες αυτοαπομόνωσης και θα συνεχίσει να εργάζεται από το γραφείο του στη Downing Street», επισήμανε.

Μπόρις Τζόνσον: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ και θα συνεχίσω να εργάζομαι και  στην καραντίνα μου»

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζόνσον σε συνάντησή που είχε με βουλευτές, προ ημερών, συνομίλησε και με τον βουλευτή Λι Άντερσον, ο οποίος λίγο αργότερα βγήκε θετικός στον ιό.

Ο βουλευτής συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας και μάλιστα ανάρτησε σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Πρωινό στο No 10 με τον πρωθυπουργό».

Breakfast With The PM.

This morning I met with the PM at Number 10.

I was there with my wish list for Ashfield and Eastwood.

Investment is coming, you have my word on that.

Δημοσιεύτηκε από Lee Anderson MP στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε νοσήσει βαριά από τον φονικό πριν από λίγους μήνες και χρειάστηκε επίπονη και αγωνιώδη, όπως την περιέγραψε αργότερα ο ίδιος, νοσηλεία στην εντατική, όπου πέρασε τρεις νύχτες σε κρίσιμη κατάσταση.