"Τα καταφέραμε!" - Η στιγμή που η Kamala Harris αναγγέλλει στον Joe Biden τη νίκη τους (Video)

Συγκινητική ήταν η στιγμή της πρώτης επικοινωνίας της εκλεγείσας αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Κάμαλα Χάρις με τον Τζό Μπάιντεν μόλις ο τελευταίος αναδείχθηκε νικητής των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

 

i-stigmi-poy-i-kamala-charis-anaggellei-ston-mpainten-ti-niki-toys-vinteo0

Σε video που η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κα Harris εμφανίζεται με casual ντύσιμο  να επικοινωνεί με τον κ. Biden πανευτυχής και με λένα πλατύ χαμόγελο, να του αναγγέλλει ότι η εκστρατεία τους ήταν οριστικά επιτυχημένη.

Τα καταφέραμε Τζο»: Δείτε τη στιγμή που η χαλαρή Καμάλα Χάρις μοιράζεται τα νέα της νίκης με τον Μπάιντεν [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

«Τα καταφέραμε, τα καταφέραμε Τζο,» του φωνάζει με ένα χαμόγελο πραγματικής χαράς στο κινητό τηλέφωνο και συμπληρώνει ενθουσιασμένη: «Εσύ πρόκειται να είσαι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών!»

Η κα Harris, γράφει ιστορία, καθώς καθίσταται η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και όπως υπόσχεται, έχει δεσμευθεί παιδιόθεν, να μην είναι η τελευταία: «Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε το εξής: Κάμαλα, μπορεί να είσαι η πρώτη που θα κάνει πολλά. Να βεβαιωθείς, όμως, πως δεν θα είσαι η τελευταία», έχει επισημάνει.