Νέα απίστευτη «ατάκα» Τραμπ για Μπάιντεν και κορωνοϊό: Αν εκλεγεί αυτός θα ακούσει τους επιστήμονες-Θα θέλει να κάνει lockdown

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στη Νεβάδα, το βράδυ της Κυριακής, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος και πολιτικός του αντίπαλος, Τζο Μπάιντεν, σε περίπτωση που εκλεγεί θα «ακούσει τους επιστήμονες» με αποτέλεσμα να υπάρξουν περισσότερα lockdown στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του στο Κάρσον Σίτι ότι οι οπαδοί του πολιτικού του αντιπάλου θα παραδώσουν το «μέλλον τους στον ιό», αναφέροντας συγκεκριμένα ότι: «Ο Μπάιντεν θα θέλει να κάνει λόκνταουν».

«Θα ακούσει τους επιστήμονες», προσέθεσε ο Τραμπ ειρωνικά. «Αν άκουγα εντελώς τους επιστήμονες, τώρα θα είχαμε μια χώρα που θα ήταν σε τεράστια ύφεση – είμαστε σαν διαστημόπλοιο. Ρίξτε μια ματιά στους αριθμούς».

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστους τους ισχυρισμούς του πολιτικού του αντιπάλου. Αναρτώντας τη δήλωση του Αμερικανού πρόεδρου στο λογαριασμό του στο Twitter, απάντησε με λακωνικό τρόπο: «Ναι», εννοώντας ότι πράγματι θα ακούσει τους επιστήμονες.