«Ρολά» κατέβασε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης λόγω κορωνοϊού

Το «Pascha» που βρίσκεται στην Κολωνία και μέχρι τώρα αποτελούσε τον μεγαλύτερο οίκος ανοχής στην Ευρώπη, έπεσε θύμα της νόσου Covid-19 και τελικά χρεοκόπησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Πρόκειται για ένα κτίριο έντεκα ορόφων, με 150 γυναίκες ιερόδουλες από διάφορες χώρες να εργάζονται για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και 100 μέλη προσωπικού, τα οποία έμειναν χωρίς δουλειά.Το «Pascha» άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου του 1972.

oikos__3_

Εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, οι πελάτες δίσταζαν να διαβούν το κατώφλι του οίκου ανοχής με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε πτώχευση.

Ο εν λόγω οίκος ανοχής διαθέτει εστιατόριο, κέντρο ομορφιάς, μπουτίκ, πλυντήριο, σολάριουμ, μπιστρό και εκδίδει την δική του εφημερίδα.Η διεύθυνση του οίκου ανοχής καυχιόταν για τις υπηρεσίες της και διατυμπάνιζε ότι όποιος πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος θα μπορεί να παίρνει πίσω τα χρήματά του.

Στον έβδομο όροφο του κτιρίου εργάζονταν μόνο οι τρανσέξουαλ πόρνες.Στο υπόγειο, όπου έχει κανείς πρόσβαση από ξεχωριστή είσοδο, βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο «Nightclub Pascha».

oikos__2_

Εκεί οι θαμώνες μπορούσαν να απολαύσουν γυναικείο στριπτίζ και pole dancing. Κατά καιρούς εκεί έχουν πραγματοποιηθεί συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το 2007 πραγματοποιήθηκε Φεστιβάλ για Ομοφυλόφιλους και Λεσβίες.

Σημειώνεται ότι στους ιδιοκτήτες του Pascha ανήκουν οίκοι ανοχής στο Λιντς, το Μόναχο, το Σάλτσμπουργκ και το Γκρατς.