Κατά των εκτρώσεων και του εμβολίου για τον κορωνοϊό η υποψηφιότητα Κάνιε Γουέστ στις ΗΠΑ - "Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια"

Ο υποψήφιος για τις Αμερικανικές Εκλογές 2020 -διάσημος Αμερικανός ράπερ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ, σε συνέντευξή του στο Forbes, δήλωσε κατά των αμβλώσεων και πως το κάνει επειδή αυτός είναι «ο λόγος της Βίβλου».

Σημείωσε ότι οι κλινικές Planned Parenthood -που μεταξύ άλλων προσφέρουν υπηρεσίες αμβλώσεων- δημιουργήθηκαν στις πόλεις από υποστηρικτές της λευκής υπεροχής «για να κάνουν τη δουλειά του Διαβόλου».

Για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του COVID-19, ο Γουέστ ανέφερε: «Είναι τόσα τα παιδιά μας που εμβολιάζονται και παραλύουν… Οπότε όταν λένε ότι ο τρόπος να φτιάξουμε την κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι με εμβόλιο, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Αυτό είναι στο σημάδι του θηρίου (Αντίχριστου)» ανέφερε.

«Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια μέσα μας, θέλουν να μας κάνουν όλων των ειδών τα πράγματα ώστε να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παραδείσου» ανέφερε ο Αμερικανός τραγουδιστής, αναφέροντας επίσης ότι «Είναι όλα σχετικά με τον Θεό. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που κάνουν τον Θεό έξαλλο».

Στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος νόσησε από κορωνοϊό τον Φεβρουάριο.

Τέλος, ο Γουέστ είπε ότι σκοπεύει να τερματίσει την αστυνομική βία, αλλά πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί είναι επίσης άνθρωποι» και ότι αντιτίθεται στη θανατική ποινή.