"Ο Τραμπ δεν μου έδωσε την ευκαιρία ούτε καν να μιλήσω" αποκαλύπτει ο αδερφός του Τζορτζ Φλόιντ

Ο Philonise Floyd σε συνέντευξή του μιλάει για τις διαφορές στις συνομιλίες που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, κατά τα συλλυπητήρια τηλεφωνήματά τους.

Το συλλυπητήριο τηλεφώνημα από τον Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πλήρη απογοήτευση για τον αδερφό του αδικοχαμένου Τζορτ Φλόιντ.

“Δεν μου έδωσε καν την ευκαιρία να μιλήσω” αποκαλύπτει ο Philonise Floyd σε συνέντευξη του στο MSNBC, κάτι που τον πλήγωσε βαθιά όπως λέει.

“Απλά του είπα, θέλω δικαιοσύνη” και ότι “δεν μπορώ να πιστέψω ότι διέπραξαν ένα σύγχρονο λιντσάρισμα στο φως της ημέρας”, είπε ο Philonise.

Ο αδερφός του 46χρονου Τζορτζ, που κατέληξε από αστυνομική βία, ανέφερε πως είχε συνομιλία και με τον πρ. Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και αντίπαλο του Τραμπ στις προσεχείς αμερικανικές εκλογές, τονίζοντας πως, σε αντίθεση με την πολύ σύντομη συνομιλία με τον Τραμπ, ο Τζο Μπάιντεν του μιλούσε διαρκώς.

“Λάτρεψα την συζήτηση. Μου μιλούσε για σχεδόν 10 με 15 λεπτά” αποκάλυψε ο Philonise. Σε αντίθεση με την συνομιλία που είχε (ή μάλλον τον μονόλογο) με τον Τραμπ, ο οποίος διήρκεσε περίπου δύο λεπτά, όπως ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα: Έκτη ημέρα αναταραχών στις ΗΠΑ που “φλέγονται” – Τρεις ακόμη νεκροί στις συμπλοκές